|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είναι το δικό μου ενυδρείo .
Ενυδρείο : Juwel 90 λίτρα Φίλτρανσή : Juwel εσωτερικό Θέρμασνη : Theo 200 watt Κάτοικοι : 10 Tetras - 2 red line - 2 algea eaters - 5 cory panda Φυτά : Anubia - Hygrophila Polysperma - Ceratophyllum - Egeria Densa Υπόστρωμα : Ψιλό φυσικό χαλίκι Αλλα : δύο φυσικά ξύλα και πέτρα φυσική για δημιουργία μικρού παρτεριού . Στην πλάτη του ενυδρείου έχει κολληθεί μαύρο βινύλιο . Αεραντλία : Mouse Controller θερμοκρασίας bosh . [http://youtu.be/L9bj6-z0IdU] Κάθε παρατήρηση η ιδέα για να γίνει καλύτερο επιθυμητή . Στο άμεσο μέλλον θα προσπαθήσω να αγοράσω ένα καλό εξωτερικό φίλτρο για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο με τη φίλτρανση . ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandelis : 04-02-15 στις 18:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
JUWEL RIO 125 Κοινωνικό | aias.george | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 06-11-13 23:02 |
Juwel Rio 125 Κοινωνικό φυτεμένο. | GoRanZi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 22-02-12 10:58 |
Juwel record 80 - Κοινωνικό φυτεμένο | etomis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-10-08 00:32 |
Juwel Record 80 - Κοινωνικό Νέο | dimapo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-09-08 13:17 |