![]() |
#1 |
βοηθεια με βιολογικο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα, ξεστησα το ενυδρειο αλλα θα κρατησω το φιλτρο για μελοντικη χρηση αν θελησω να ξανα βαλω ενυδρειο, το βιλογικο υλικο μπορω να το κρατησω?
|
|
Εμφανίσεις: 2381
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα αρχή πιο υλικό έχεις, υλικά όπως ελαφρόπετρα siporax κλπ κεραμικά και βέβαια μπορείς.
Η μία λύση είναι να το βρασεις και να γίνει καινούριο. Η άλλη λύση , την έχω ακούσει , δεν την έχω δοκιμάσει, τα ξεπλένεις με νερό ενυδρείου, οχι από βρύση, και τα αφήνεις να στραγγίξουν και να στεγνώσουν, όχι στον ήλιο, τότε ένα μέρος της βιολογίας παραμένει στο βιολογικό υλικό και όταν βρεθούν πάλι οι κατάλληλες συνθήκες επανέρχεται, αυτό λέγεται "ενθυλάκωση", να επαναλάβω πως το έχω ακούσει και δεν το έχω κάνει, και μάλιστα έχει γίνει συζήτησει σε κάποιο θέμα εδώ στο φόρουμ.
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις ξεπλυμα.
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα την εντύπωση πως θέλουν ελαφρύ ξέπλυμα, αλλά Σπύρο εσύ ξέρεις καλύτερα.
Ευχαριστώ για την παρατήρηση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, άρα έχουμε και προσωπική εμπειρία
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικο υλικο | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-01-13 16:48 |
βοηθεια με βιολογικο υλικο | giannis vih | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 15-10-12 22:55 |
Βιολογικο υλικο | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-03-11 17:15 |
βοηθεια για κοντρες και βιολογικο | grigoris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 01-02-08 15:57 |
Βιολογικο | afrodite | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 09-04-04 21:06 |