|
|
|||
|
|||
![]()
Η μαμα apple snail εδω και 4 μερες εχει κλειστει στο κελυφος της και δεν δειχνει σημαδια ζωης. Εγω την εχω περιπου εναμισι χρονο. Τι λετε; πεθανε ή κανει κατι αλλο; δεν μυριζει παντως.
Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μυρίζει άστην ήσυχη και περίμενε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θερμαντηρα εχεις στο ενυδρειο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή κρατάνε αερα μεσα τους , αν πεθανουν εκτος οτι θα μυρίζει λογω οτι παθαινει συψημια πιο γρήγορα , συνήθος ανεβουν στην επιφάνεια κ κοβουν βολτες αναλογα με την ροη του νερου σαν κουφαρια! Επίσης τα μηλαράκια πολλες φορες λογω του αερα που εχουν ,αν πεθανουν τοτε μην εκπλαγεις αν βρεις μεσα κ κανενα μικροοργανισμο (βλ σκουλικακι) να το τρωει κ βεβαια αυτα κανουν μικρη τρυπα στο κατω κελυφος (καταπακτη) που εχουν τα μηλαρακια αν ειναι ερμητικα κλειστα... Αν παλι εχει κακαρωσει το κελυφος ειναι χαλαρο η μισοανοιγμενο κ με την σχετική μυρωδια...
αν κανει κρυο μεσα στο ενυδρυο απλα τουρτουριαζει κ κουλουριαζεται κ πεφτει σε ναρκη... ευχομαι να ειναι καλα το μηλαρακι σου ! |
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασια?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Δεσποινα πεθανε | despoina guppidou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 28-01-14 22:25 |
Πεθανε ή οχι..SOS | aNe | Σαλιγκάρια | 45 | 19-11-09 16:56 |
πεθανε | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Bettas | 12 | 21-10-09 15:53 |
Πεθανε Το Platy Μου !!! | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 26-11-05 20:33 |