|
![]() |
#1 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 300 ΛΤ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα.. Το ενυδρείο μου άρχιζε να στάζει νερό γίνεται να φτιαχτεί ??? είναι 300λτ . ευχαριστώ
|
|
Εμφανίσεις: 3283
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι γεμάτο??? στάζει από που???χαμηλά, ψιλά???
|
|||
|
|||
![]()
Χαμηλα το αδειασα ... μπορω να κανω κατι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
βρηκες τι σημειο που σταζει?Υπαρχει κολλα που καλαει μεσα στο νερο.Θα ψαξω και θα σου πω,
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
στέγνωσέ του καλά, και βάλε ενυδρειακή σιλικόνη να το μπαλώσεις. είναι σε ένα μόνο σημείο??? ή όλη η πλευρά???
|
|||
|
|||
![]()
όχι χάνει λίγο ... πρέπει να βγάλω την σιλικόνη που έχει ???
|
|
|||
|
|||
![]()
καλό είναι να τη βγάλεις, αλλά αν δεν μπορείς, θα πρέπει με κάποιο τρόπο η ρευστή σιλικόνη να περάσει από την μία πλευρά μέχρι την άλλη... αλλά πως την έπαθε??? ήταν τραυματικής αιτιολογίας??? ή αστοχία υλικό??? κόντρες έχει το ενυδρείο??? φοβάμαι μην το μπαλώσεις και τρυπήσει αλλού...
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι εν λειτουργια τωρα?εχει ψαρακια μεσα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Το μπάλωμα είναι πολύ πιθανό να έχει πάλι διαρροή. Είναι τεχνικά καλύτερο να ξυθεί η συγκεκριμένη πλευρά εσωτερικά και αφού καθαριστεί καλά να τοποθετηθεί νέα στρώση σιλικόνης. Θα ήταν καλό να μη ρισκάρεις με μπάλωμα.
|
|||
|
|||
![]()
ok ελπίζω όλα να πάνε καλά ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω τη γνώμη μου, βάζεις σιλικόνη εσωτερικά στο σημείο που είναι η διαροή και εξωτερικά κολλάς γωνιές σε όλες τις ακμές του ενυδρείου. Αν νομίζεις πως η στατικότητα του ενυδρείου είναι εντάξει μπορείς να βάλεις πλαστικές μαύρες γωνιές, αλλιώς βάζεις αλουμινένιες και κάνεις ακόμα πιο ανθεκτικό στατικά το ενυδρείο σου, με τις γωνιές θεωρώ πως δεν θα ξαναδεις διαρροές ποτέ, αρκει να βάλεις σιλικόνη σε όλη την επιφάνεια επαφής
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε περιπτωση διαρροης τι κανουμε;ενυδρειο juwel. | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 27-09-12 11:47 |
προβλημα με ενυδρειο. | paraliotis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-11 12:08 |
SOS ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΗΕΙΜ | faniskriti | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-08-10 00:50 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | GEOSTE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-07 15:13 |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |