|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
"ΗΛΜΑ" ενυδρείο
Πληροφορίες
Μεταχειρισμένο ενυδρείο και νέος στο χόμπι. Αγορά 12/3/15 Διαστάσεις:80*30*40 Όγκος: 100λτ (80 καθαρά) Κατηγορία: κοινωνικό Φυτά: 5 anubia barteri var barteri Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 ancistrus cirrhosus αρσενικό Διακοσμητικά υλικά: 2 ρίζες mopani, Πέτρες, ¶μμος 0.2mm, Καρύδα. Φόντο: Χαρτόνι γαλάζιο Φωτισμός: Τ8 (δεν ξέρω κάτι άλλο) Διάρκεια φωτισμού: 7,5 ώρες Φιλτράρισμα: eheim ecco pro 300 750λτ/ω Θερμοστάτης: Fluval tronic 150W Λίπανση: όχι ακόμα Παροχή CO2: όχι ακόμα Παράμετροι: οι μετρήσεις γίνονται με υγρά τεστ pH: 7,5-8 Γενική σκληρότητα (GH): 9 dH Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 dH Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10-25 Αλλαγές νερού: 30% κάθε 10 μέρες Θερμοκρασία: 26 C ¶λλες πληροφορίες: Τάισμα ψαριού 1 φορά την ημέρα με 1/4 Ταμπλέτα με σπιρουλίνα. Από λαχανικά που έχω ρίξει δεν τρώει τίποτα... Προσεχώς θα μπει και μία θηλυκιά ancistrus. Περιμένω προτάσεις για βελτίωση και ψαροσύνθεση. Ευχαριστώ!! Τις φώτο τις βάζω σε link γιατί δεν φαίνονται. Το ενυδρείο: Φώτο 1 , Φώτο 2 , Φώτο 3 Το ψάρι: (οι φωτογραφίες του ψαριού είναι από το στήσιμο που είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης) Φώτο 1 , Φώτο 2 |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο χόμπι
Αν ισχύουν όσα αναφέρονται στο προφιλ του ψαριού στο παρακάτω λινκ, http://freshaquarium.about.com/od/ca...se-Catfish.htm χρειάζεται 1. Να αυξήσεις τα λίτρα 2. Να μειώσεις αρκετά το pH Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο είδος, αλλά είσαι σίγουρος πως ειναι αρσενικό? Περίμενε κάποιον που να ξέρει καλύτερα το θεμα |
|
||||
|
||||
Καλως ηρθες και απο μενα .
Διαβασε, ρωτα,και ακου! Μου φαινεται περιεργες οι τιμες των νιτρικων με ενα ψαρι.Μηπως ταιζεις πολυ?
|
||||
|
||||
καλησπερα και καλως ορισες στο χομπι και στο φορουμ, εχει γινει παρα πολυ ωραιο το ενυδρειο σου. Αλλα το μονο προβλημα που πιστευω οτι θα αντιμετοπισεις σχετικα συντομα το οποιο το αντιμετοπισα και εγω στο δικο μου ειναι πως οι πετρες που εβαλες μολις λερωθουν κανα δυο φορες με αλγη, μετα απο λιγο καιρο θα αρχισουν να ποτιζουν απο το πρασινοκαφε χρωμα της και θα αλοιωθει η εικονα τους.
Αλλα κατα τα αλλα μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα, συγχαριτηρια. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τα λίτρα είναι οκ με αυτό: http://www.seriouslyfish.com/species...-cf-cirrhosus/ To ph πρέπει σίγουρα να το ρίξω λίγο.... Έχω παραγγείλει CO2. Με τύρφη μάλλον λίγο δύσκολο ακόμα. Θα το επιχειρήσω όμως αργότερα. Παράθεση:
Από ψαροσύνθεση τι προτείνεται; Οι τιμές του νερού είναι και αυτές της βρύσης. Κάτι να είναι κοντά... να μην θέλει επεξεργασία... Θα ήθελα ένα κοπαδάκι που να κολυμπά στη μέση και να είναι αρκετά δραστήριο... |
|
|||
|
|||
spraybar
Θέλω τα φώτα σας σχετικά με το φίλτρο... Η έξοδος είναι το πλαστικό που έχει η eheim. Προτείνετε να βάλω spray bar;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |