|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα τα πολλα ,και αφου ειδα οτι ολοι οι δρόμοι καταλήγουν στο black water και οτι αυτα τα στησιματα με ''τραβανε'' πιο πολυ,και μου βγαινουν πιο φυσικα ...κατεληξα...
Σκεπτόμενος να στείλω κ συμμετοχη στον Ρωσσικό διαγωνισμό....το ενυδρειο αυτη τη στιγμη ειναι οπως στη φωτο....εχουν φυγει μονο τα φυτακια και η πετρα ![]() να θυμίσω... Λιτρα 120 Φίλτρο eheim 2217 ολο με σιποραξ... Απο διακόσμηση θα μπούν ξύλα,φύλλα μπολικα ,κουκουνάρια alder και ίσως καμια πετρα και κανα μικρό φυτακι τυπου tenellus... Απο ψάρια δεν εχω σκεφτεί ακομα...μαλλον καποιο ζευγος νανοκιχλίδες ή κατι που να ταιριάζει στα λιτρα....ισως ραμιρέζι... Απο κοπαδόψαρα πάλι καποιο τέτρα μαλλον οπως cardinal...και ίσως μπει και κανενα ancistrus ..... ΔΕΚΤΕΣ γνώμες,αποψεις για στησίματα,ψαροσυνθεσεις και οτι αλλο επιθυμείτε..!!! γνώμες θα ζητησω και στην συναντηση την τεταρτη ![]() ΥΓ Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο μελος Lingistis για την ευγενικη προσφορα του ως απαντηση στην αγγελία μου,και αποστολη alder cones απο τη φλώρινα....Γιαννο να εισαι παντα καλα |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ Ωραια
και πιστευω πως θα ειναι ακομα πιο ωραιο αν προσθεσεις αυτα που λες (κουκουναρια κτλ) το μονο που θα αλλαζα ειναι το χαλικακι που εχεις θα εδιχνε πιο ωραια αμμος |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα μια φωτό για να δειξω στο περιπου πως θα ειναι το στησιμο των ξυλων....
με το χαλικι το σκέφτηκα και εγω αλλα τρεχει απο τοτε που στηθηκε ετσι και δεν ηθελα να μπω σε διαδικασια αλλαγης υποστρώματος...ισως καποια αλλη στιγμη !@ |
|
||||
|
||||
![]()
σιγα σιγα παιρνει μορφη...
![]() προστέθηκε αλλο ενα ξύλο,εφυγε η πετρα και κατι κρυπτοκορίνες..μπηκαν κιαλλα alder..και απο δευτερα θα εχω στα χερια μου και τα υπολοιπα φύλλα.... |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια το στηνεις Τασο μπραβο φιλαρακι!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικώς αποφάσισες να βάλεις ραμιρέζι;
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλλει μια αγγελία για νανοκιχλίδες...προς το παρον δεν εχω καταληξει στο στησιμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, καλή συνέχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε φτάνει που μας έχεις βγει αιρετικός με το νερό, μας πλασάρεις και τις κρυπτοκορίνες για βιοτοπικές του Αμαζόνιου;!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχουν φυγει στέλιο..αν μπουν φυτα θα ειναι κατι επιφανείας ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο..! Βάλε πιστιες γτ δεν βλέπω τπτ να επιβιώνει χαμηλά..
|
||||
|
||||
![]()
προχωράμε με αργους ρυθμους..μονο η ψαροσυνθεση ειναι ενα εμποδιο λογω οικονομικων...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τα πας...
Πολυ ατμοσφαιρικό.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το εκανες.Αποπνεει ενα μυστηριο, νομιζεις οτι ξαφνικα θα πεταχτει ενα ανακοντα.
|
||||
|
||||
![]()
εχτες παρέλαβα αυτα...τα σχέδια αλλάξαν πληρως λογω ψαριών...ειμαι πολύ χαρουμενος βέβαια που τα εχω στην κατοχή μου..και να ευχαριστήσω τον ΧρηστοςΖ. που μου τα εδωσε...
ισα ισα προλαβαίνω να στείλω την συμμετοχη μου στο διαγωνισμό νομιζω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις δεν ειναι κριμπς?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειμαστε μεχρι στιγμης...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα τελειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό μέχρι στιγμής!
Προσπάθησε μόνο (κατά τη γνώμη μου) να κρύψεις την καρύδα.
|
||||
|
||||
![]()
Οι κάτοικοι ειναι 4 και ειναι pelvicachromis sacrimontis green krib...
τα ψάρια ειναι απλα τέλεια κια εχουν και πολυ ωραία χρώματα...θέλουν το χρόνο τους να προσαρμοστουν σίγουρα,αλλα θα τα βοηθήσει και ο χώρος και η διατροφη πιστευω... Κατοικοι αλλοι δεν νομίζω να μπουν,απο φυτά τώρα και απο στήσιμο ξέρω οτι δεν ειμαι τελείως βιοτοπικός αλλα θα μεινει ετσι μαλλον...εχει hydrocotyle leycoceupala μεσα...αν πιστευετε οτι ταιριάζει και κατι αλλο που δεν θα λιώσει ,πείτε το.!! δυστηχώς οι φωτό δεν ειναι και οι καλυτερες,με την πρώτη ευκαιρια θα ανεβασω και τα ψαρια ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 10-10-13 στις 22:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το εστειλες με την λευκοκεφαλα στον διαγωνισμο το αφρικανικο?
|
||||
|
||||
![]()
οπως ηταν Δημητρη ναι..τσαντίστηκα με τις φωτό,εβαλα εβγαλα φυτα απο μέσα και τελικά το στειλα οπως ηταν..απλα για τη συμμετοχή..δεν μου πήγαν τα πράγματα οπως τα ηθελα..καθολου ομως....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει,την λευκοκεφαλα επρεπε να την αφαιρεσεις ομως,πρωτη μουρη την εχεις.
|
||||
|
||||
![]()
δε βαριεσαι..τώρα το στειλα..πάμε για άλλα καλυτερα...ιδιαίτερη άκρη με φυτά βιοτόπου και γενικότερο στησιμο ,δεν εβγαλα σε κανενα site πάντως !
τώρα που απο ν.αμερικη πηγα αφρική πρέπει να ξαναανοίξω τα βιβλία ![]() ![]() πάντως τα ψάρια ειναι απίστευτα |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θες pistia εχω.Εχει προδιαγραφες καλες!!!!Με ηρεμια θα το κανεις super,δεν σε φοβαμαι εσενα.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρίστως δημήτρη..το μόνο που φοβάμαι εινια η αποσταση απο τις λάμπες επειδη ειναι το μανισιο φωτιστικό...!!! αν ερθεις απο τη συνάντηση φέρε μερικές μαζι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μανισιο φωτιστικο τις εχω και γω και πανε σφαιρα.Δυστηχως στην συναντηση δεν θα ειμαι,τρεχουμε αγωνα 19-20 στην Θηβα.
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχία..θα κοιτάξω μηπως μπορέσω να περάσω καποια στιγμη να πιουμε και ενα καφε και να πάρω κανα φυτάκι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να καταλαβουμε εστειλες σε βιοτοπικο διαγωνισμο (green) kribensis σε blackwater και μια λευκοκεφαλα κερασακι στη τουρτα??!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 125L Πρόβλημα με αμμωνία | Βάγγος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 18-10-11 06:44 |
tanganyika biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 21-07-10 16:13 |
Tanganyika biotope | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 11-10-08 20:26 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |