|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια...ειμαι κατοχος ενυδρειου μ αφρικανικες κιχλιδες,μαλαουι 360 λιτρα κ θελω να μου απαντησετε σε μια απορεια που εχω εδω κ πολυ καιρο.σε καθε αλλαγη νερου 100 λιτρα που κανω καθε 15 μερες εκτος απ τ αντιχλωριο,πρεπει να ριχνω και βακτηρια nitrivec της sera?το παιδι απ το πετ σοπ υποστηριζει πως ναι.αλλα υποψιαζομαι οτι τελικα μου τα λεει αυτα για να πουλαει αυτο που θελει.ενα ενυδρειο λοιπον που ειναι στρωμενο,χρειαζεται τετοιο βοηθειμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε στρωμένο ενυδρείο γιατί... για να το στρώσεις
![]() Ούτε κατά την περίοδο στρωσίματος έχω χρησιμοποιήσει τέτοια σκευάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρειο και το φιλτρο του ειναι ωριμα, εχει σωστη ιχθυοφορτωση και δεν γινονται λαθη, δεν χρειαζεται καμια βοηθεια.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια.τζαμπα τοσο καιρο εδινα τοσα χρηματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι ειναι η αληθεια...δυστυχως ολα αυτα τα "μπουκαλακια", μαζι και τα buffers νερου, για εμενα ειναι αχρηστα εως και επικινδυνα πολλες φορες.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπολι και <<βακτηρια>> | Χρηστος Ζ. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-10-12 12:43 |
Βακτηρια | rastafarian | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 20-12-10 12:32 |
βακτηρια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-01-10 09:50 |
βακτηρια | anestoudis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-12-09 11:50 |
βακτηρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 01-01-08 22:25 |