|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο πολλου μηνες που εχω helena στην κατοχη μου, μετα απο απειρες φορες που τα εχω πιασει σε τρυφερες περιπτυξεις επιτελους ειδα και αυγα.
Προσφατα μετεφερα στο 60αρι μου ενα helena (συνολικα εχω 4) γιατι τα mts αρχισαν να πληθαινουν. Σημερα επιασε το ματι μου ενα διαφανο τετραγωνακι που μεσα ειχε μια κουκκιδα. Πιστεψα οτι επροκειτο για καποιο ξενο αντικειμενο αλλα οταν βρηκα και δευτερο ιδιο εψαξα στο ιντερνετ. Το βλεπετε? ![]() Ο κυκλος ενος αυγου anentome helena ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε καλες γεννες!! τι θα τα κανουμε μετα να δουμε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα και απο μακρια φαινεται οντως για αυγο helena. Μονο ενα εκανε ομως? Συνηθως τα απλωνουν σε μια περιοχη. Αντε με το καλο!
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο!!!
Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα (φτου φτου) στείλε πμ ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω! Τεο εχω εντοπισει 2. Δε μπορω να διακρινω αλλα μεσα σε τοσα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου στειλε ο Σακης 3.
Μετα απο 3 μερες μου γεμισαν το ενυδρειο!! ![]() Πρεπει να ναι πανω απο 15-20!! Τι να πω..εχω ρομαντικο κλιμα!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μην μου χαλασ το κονσεπτ ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
σακη τα δικα μου δεν τα ........διαβασες η μου εστειλες .......gay
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |