|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα διαφωτιστες μου!!
Εχω διαβασει ενα τονο αρθρα αυτες τις μερες και δεν κρυβω οτι εχω μπερδευτει λιγακι!! Eχω ενα 54λιτρο στο οποιο κατοικουν 8 ενηλικα γκαπυ,και 3 γεννες συνολικα 15 μικρα(περιμενω να μεγαλωσουν για να δω τι θα κρατησω και τι θα δωσω),1 helena(και 2 που ειναι καθ οδον) καμποσους κλασσικα λαθρεπιβατες και καμια 10ρια red cherry! Φιλτρο εχω το eheim pickup 2008 με μπλε και γκρι σφουγγαρι, ενυδρειακο βαμβακι και σιποραξ μινι! Απο φωτισμο εχω 2 μετρα λεντοταινια συνολικα 28 watt! Απο φυτα εχω 2 βαλισνεριες,μια μικρη ανουμπια ενα κλαδακι κερατοφυλλο και περιμενω απο βδομαδα λιγη moss! Αλλαγη κανω μια φορα τη βδομαδα 30%. Εφτιαξα συστημα ψυξης με stc 1000 λογω ζεστης. Το συμπερασμα μου ειναι οτι co2 δεν χρειαζομαι γιατι ειναι ευκολα φυτα αλλα καλο θα ηταν να βαλω diy co2 για να τους δωσω μια αβαντα και να αναπτυσονται πιο γρηγορα(ειδικα για τη moss απ οτι καταλαβα) σωστα? και απο λιπασμα παλι δεν χρειαζομαι αλλα καλο θα ηταν καποιες μικροποσοτητες? Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω καποιο προοιον οπως το seachem flourish? Η ανουμπια που εχω εχει τρυπια φυλλα,απ οτι καταλαβα λογω ελλειψη σιδηρου? το flourish με καλυβει ετσι? Τα φωτα σααας!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EI Λιπανση?????? | nikosn | Λίπανση Φυτών | 57 | 23-04-14 17:41 |
λιπανση | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-09-08 18:28 |
λιπανση | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-05-08 21:26 |
λιπανση | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-04-08 16:40 |
ΛΙΠΑΝΣΗ | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 16-11-07 14:45 |