![]() |
#1 |
Μετρησεις Νερου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Επιτελους μετα απο παρα πολυ καιρο εχω στα χερια μου τα τεστ API..
Μολις τελειωσαν οι μετρησεις μου.. Αμμωνια: Εχουμε ενα θεμα μαλλον..Δεν ηταν ουτε ξεκαθαρο 0ppm,ουτε ξεκαθαρο 0,25ppm.. Οποτε νομιζω παιζω εκει αναμεσα.. ΝΟ2: 0ppm NO3: Εχουμε επισης θεμα..Αλλα νομιζω ειναι 5.0ppm Οποιαδηποτε παρατηρηση δεκτη! Επισης περιπου αρχες Μαρτιου λογικα πρεπει να βγαλω το μπολι απο το φιλτρο,τι πρεπει να του βαλω?? :/ |
|
Εμφανίσεις: 4119
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μμμ...Μου εδωσε ενα παιδι απο δω (Στελιος) ενα σφουγγαρακι μαζι με κατι στρογγυλα.Παραπανω πληροφοριες δυστυχως δεν εχω..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι αδειο??? εχει ψαρια??? το μπολι ποσο καιρο το εχεις μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
Oχι,το ενυδρειο το πηρα με ενα ψαρι μεσα(λιγο παραξενη ιστορια) και επρεπε να βαλω αμεσα μπολι,αποτι μου ειχαν πει τοτε.
Τωρα ειναι μεσα ενα μηνα. (Το ενυδρειο ειναι 60L) |
|
||||
|
||||
![]()
το μπολι δεν αλλαζεται αιμιλια αυτα που εβαλες σαν πετρουλες τα αφηνεις μεσα .
αν εχει πεσει η ροη του φιλτρου απλα ξεπλυνε τα σφουγγαρακια με νερο απο το ενυδρειο οχι απο τη βρυση. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά πρέπει να σου έδωσε σφουγγάρι και βιολογικό απο το φίλτρο του. Γιατί θέλεις να τα βγάλεις όμως;
|
||||
|
||||
![]()
κατι δεν παει καλα με το φιλτρο... κανονικα με μπολι δεν θα επρεπε να εχεις καθολου ΝΗ4... αμμωνια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ααα..τελεια..για καποιο λογο μου ειχε κολλησει οτι επρεπε να το βγαλω αρχες μαρτη!το ειχα γραψει κ σε χαρτακι παναθεμα με..
![]() Δηλαδη απλα θα το ξεπλενω με νερο ενυδρειου κ τιποτα αλλο! Απο τις μετρησεις μου πως ειμαι?Θα ζησουμε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εχει απι τεστ θαναση και την μπερδευει το χρωμα αφου διαβαζει νιτρικα ειναι οκ μαλλον.
------------------------- ειπαμε χαλαρα. καλα εισαι τσεκαρε καλα το χρωμα στην αμμωνια στον ηλιο ομως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 24-02-13 στις 23:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ισως να ειναι οκ αφου εχει νιτρικα, αλλα ας το κοιταξει για να ειναι σιγουρη. Αιμιλια η αμμωνια πρεπει να ειναι μηδεν
|
||||
|
||||
![]()
Ναι της api ειναι και οντως δε μπορω να ξεχωρισω καλα το χρωμα..
Θα το κανω και αυριο να δω με τον ηλιο που λες! Να εχω και αλλο ενα ζευγαρι ματιων να μου πει τη γνωμη του! Επισης,εκανα και στο νερο βρυσης,ουτε εκει ηταν ξεκαθαρο 0 η αμμωνια..θα το δω κ αυτο αυριο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καθολου??Δε μου παει η καρδια να τα αφησω ετσι τα γλυκα μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αιμιλια..για το καλο τον ψαριων σου το λεμε..1 μερα ατάιστα δεν παθαίνουν απολυτως τιποτα...επισης μεχρι 7 μερες δεν παθαίνουν τιποτα....σε πολλα ψάρια δεν ειναι αναγκαίο το ταισμα καθε μερα..αλλα ίσως και μερα παραμέρα ή καθε 2 μερες...(επισης κανουμε και νηστείες σε περιοδο θεραπείας για καποια ασθένεια)
|
|
||||
|
||||
![]()
To ειπα με δοση πλακας φυσικα
![]() Εννοειται αν χρειαστει θα τα αφησω,παρολο που οντως δε μου παει..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εμενα οταν ταιζα πολυ και εκανα μετρησεις πριν την αλλαγη στις αρχες, καμια φορα τοκανα και 0,25 την αμμωνια σε ΑΠΙ. Μεχρι να ωριμασει το ενυδρειο ειναι και να στρωσει για τα καλα η βιολογια βαση ψαριων-ποσοτητα τροφης. Μετα θα μενει κατακιτρινο. Αυτο δεν σημαινει οτι εφυσηχαζεσαι ετσι? Ψυχραιμια με το ταισμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με βαση αυτο το ποστ εκανα τα τεστ μου! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Γενικα καθε ποτε πρεπει να γινονται τα τεστ?
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αιμιλία : 25-02-13 στις 16:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ εφαρμόζω τα εξής:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ουυ τι καλα!! Ορεξη να χουμε να κανουμε μετρησεις δηλαδη!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κατι καλυτερο να κανεις ? δε νομιζω χαχαχχαχ. γιατρος θα γινεις ειπαμε αιμιλιααα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eλα ντε..
![]() Καλε ναι!!Αδικουμαι εγω!!Γιατρος,χημικος...Κατι πρεπει να γινω τελοσπαντων!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιιιπον!Εκανα ξανα μετρηση για αμμωνια το πρωι και βγαινει κιτρινολαχανι...αρα προς το 0.25
Υποθετω οτι πρεπει να κανω αλλαγη νερου κ να μην ταισω για καποιες μερες..?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εκανες και στη βρυση να δεις αν ειναι το ιδιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην βρυση ειχα κανει την πρωτη φορα που επισης δεν ηταν ξεκαθαρο κιτρινο..Σημερα ξεχασα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | panoss77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-12 12:14 |
Μετρησεις νερου... | Stefanos098 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-12-11 00:51 |
Μετρησεις νερου απο Α.Ο. | ARIS1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 28-12-10 15:20 |
Μετρησεις νερου | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-04-08 14:34 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-07 15:01 |