|
|
||||
|
||||
![]()
εχει παρει κανα ματι μαγαζι να πουλαει σωληνες απο plexiglass??
διαφορων μεγεθων... οποιος εχει δει ας κανει ενα ...ρουφ !!! ![]() ![]() η πρεπει να φωναξω τον Γιαγκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...help ωρεεεεε !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τί διάμετρο μήκος και πάχος θές????????
![]() Προσεξε πώς θα απαντήσεις....... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσεχω προσεχω !!!
40 εκ μηκος (ας ειναι 5 πανω 5 κατω) παχος δε με νοιαζει και διαμετρο απο 6-7 οτι κατσει !!! 2 τεμ. εχεις ακρη ωρε??????????? |
|
|||
|
|||
![]()
Σε περίπτωση που δεν βρεις την ... άκρη:
http://www.usplastic.com/catalog/pro...uct%5Fid=16628 Αν και πιστεύω ότι όλα τα μαγαζιά με ακρυλικά υλικά κάτι θα έχουν.
|
|||
|
|||
![]()
Αθηνάς, τέρμα κάτω με κατεύθυνση προς θησείο, στο δεξί σου χέρι.
Έχει μόνο plexiglass, κόβεις, ράβεις και τα παίρνεις επί τόπου Δεν θυμάμαι όνομα ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει και ενα μαγαζί στην Καλλιθέα που ασχολείται ο τύπος μόνο κατασκευές με plexiglass. Ειναι Ατθίδων και Σαπφούς γωνία στην εκκλησία την Ευαγγελήστρια αν ξέρεις. Θα μάθω τηλέφωνο και θα σου πω αν θέλεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΡΜΟΥ 118 ΜΠΕΛΜΠΑΣ. ναι μεν αλλα, εχει πλεξι αλλα οχι.... σουληνα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μυλέρου και μεγαλου αλεξανδρου στο μεταξουργείο..... ακριπλαστ... έχει όχι θες ... κοβει , φτιαχνει , κολλαει οτι θες.
αμα είναι παμε και μαζι... εχω παρει και ααλλα απο εκει...
|
||||
|
||||
![]()
ok συντεκνε,
ειναι ενα τετραγωνο απο τη δουλεια μου ,διπλα ακριβως!!! thanks !! |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω κι εγω παρομοιες αναγκες με τον γαυρο...
![]() Στη Θεσσαλονικη που θα βρουμε τετοιο υλικο?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον Θοδωρη , πηγα εκει που σου λεει ο Αλεξανδρος και δεν εχει τιποτα , και λογω του οτι ψαχνω κατι σχετικο με αυτα για την δουλεια μου βρηκα 2 αλλα μαγαζια - βιοτεχνειες στην περιοχη που μπορεις να κανεις την δουλεια σου.
Το ενα ειναι το GARIBALDI Πλαταιών 48 Αθήνα _Μεταξουργειο και εκει μπορεις να βρεις τιποτα ρεταλια που να σου κανουν ![]() Και το αλλο ειναι το MPF , Μυκάλης 18 Κεραμεικός και κανει διαμορφωσεις σε πολλα εξωτικα υλικα ![]() Σε καποιο απο τα δυο ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις αυτο που θες .
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θαχε πιει τιποτα τσικουδιες ο κρητικος και δε θυμοταν τι ελεγε.κατι ερειπια εχει εκει που μουπε....
![]() θα βρω στο χαρτη αυτα που μου λες και θα κανω βιζιτα, σωτηρη.thanx |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη μου την είπατε... αυριο 16/12 και 12.00 το μεσημερι ραντεβου Μυλερου και Μεγ. Αλεξανδρου...
![]() Ακους ρακες.... Μουκοσουλβαν ισως
|
||||
|
||||
![]()
αμα σου βασταει μην εισαι εκει και τα λεμε !!!!!!!!!!
κερναω και....οινοπνευμα για εντριβη στο γραφειο..διπλα!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε ενα παλιομαγαζο ειναι (παλιό ενοω) και ειχε μονο κατι φυλλα πλεξι και κατι φυλλα φαϊμπερ και πολυεστερα , τιποτα αλλο , α και μια πλάστιγκα .
Ασε που δεν ειναι και αυτη η διευθυνση που δινεις , ειναι στο επομενο δρομακι - πεζοδρομο προς Αθήνα , ουτε αυτο δεν εγραψες σωστα . Και μετα λες οτι σου την λεμε . Κοψε τις ρακες , σε χαλανε . ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα επρεπε να βαλω το εικονακι το πρασινο που μου σβηνει ο προεδρας !!!
ακου λαθος δρομο.... αυριο τελικα που θασαι ,στο λαθος η στο σωστο?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μυλλερου και Μεγ. Αλέξανδρου γωνια.
αυριο 12.00 .
|
|||
|
|||
![]()
Αν πάρεις μια σκούπα βυθού και κρατήσης μονό την ..... σκούπα, δεν κάνει;
Μήπως βγαίνει ακριβά;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά… Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;;;
![]() Αλλιώς υπάρχει και στον Πειραιά στο στενό πίσω από τον σταθμό του τρένου δίπλα σε ένα petshop Αφοί κάτι (δεν θυμάμαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αρα η κατα σωτηρη προτροπη ελαβε χωρα και βρεθηκε το ...αλλο τετραγωνο !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη Θοδωρή δεν το είδα.
TAS ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Δραγατσανίου και Ασκληπιού 22 Πειραιάς 18545 ΤΗΛ 2104122196-2104177725 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλλιο αργα παρα ποτέ φιλε μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν εχεις βρει ακομα και σου κανει 4cm εσωτερικη διαμετρος
http://www.rsgreece.com/cgi-bin/bv/b...rodoid=7502940
|
||||
|
||||
![]()
A problem has occured while trying to determine your selected destination on the site.
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. ευχαριστω παντως.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μαγαζια που σου εγραψα δεν ειχαν ;;;
|
|