|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους,
αντε να μαζευομαστε και μεις με την σειρα μας, να οργανωσουμε το κοπη τη πιτα του νεου ετους!! ΔΕΝ εχει οργανωθει/κανονιστει τιποτα ακομα. Οσοι πιστοι προσελθετε μπας και βρουμε κανα φλουρι φετος..... thnx ![]()
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 15-01-13 στις 21:13 |
|
||||
|
||||
![]()
ειπαμε μεσα εγω και ο πεταλουδας
αντε περιμενουμε να δωσουν το καλο παραδειγμα και οι πιο παλιοι με την συμμετοχη τους |
|
||||
|
||||
![]()
ημουν στο τσακ να ανοιξω θέμα αλλα με πρόλαβες Βασίλη..!! ΜΕΣΑ και εγω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω και εγω .... αρκει να μη δουλευω!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω μεσα ειμαι!!!!!Αρκει να μην δουλευω οπως ειπε και ο φιλος Γιωργος
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες σας ζηλεύω γιατί εκτός του ότι βρίσκομαι μακριά δουλεύω στις 27...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν μπορω να κανω εντιτ στο αρχικο ποστ και ξεχασα να το γραψω,(το εχουμε αναφερει ομως στο αναλογο τοπικ που εχει ανοιχτει)
η συναντηση θα ειναι στις 27 /1 ,απογευμα κυριακης . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θέλεις να γράψεις στο αρχικό ποστ? να το γράψω εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ Πράσινε κοιτα να εισαι εκει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
την ημερομηνια της συναντησης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πω στη γυναίκα μου να φέρει καμιά φιλη της αν μου υποσχεθείτε ότι θα 'στε φρόνιμοι :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν η φιλη-ες της γυναικας σου ειναι ομορφη-ες υποσχομαι οτι ο Στελιος μας θα ειναι φρονιμος!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ψέματα δε λέω!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορέσω θα παρω και καμια τρελλοφιλενάδα μαζί μου! Τόσοι άντρες θα είστε!!!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για παιδια δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος χωρος...
(κατα τ αλλα,τρεχατε ποδαρακια μου και κοτες μου γεννηστε πολλα αυγα γιατι θα σας καρυδωσω!χαχαχαχαχαχα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
....για εμένα ισχύει Γιώργο. Μόνη περίπτωση να μην έρθω ....είναι οι φασαρίες από το στήσιμο του νέου ενυδρείου...που θα γίνει από το Σάββατο το πρωί και όσο πάει. Νερά, βαρέλια.... μεταφορά ψαριών...... τα παιδιά που έρχονται για να πάρουν τα δικά μου....!!! Επειδή μένω μόνος .......θα χρειαστεί όλα τα 'μαζέματα' να τα κάνω εγώ.
|
||||
|
||||
![]()
Αν μενεις Ηλιουπολη οπως λεει στο προφιλ σου, δεχεσαι επισκεψεις, θελεις βοηθεια και κερνας καφε, μπορω να διαθεσω μερικες ωρες του σαββατου.
Δεν ξερω αν θελει να δηλωσει και κανενας αλλος εθελοντης να τον ξεπεταξουμε στα γρηγορα.
|
||||
|
||||
![]()
delta θα εισαι στην πιτα φανταζομαι ??? ε??
|
|
||||
|
||||
![]()
No. 11
(ετσι λεω, αν δεν τυχει κατι σοβαρο)
|
||||
|
||||
![]()
αααααααα πολυ ωραια
![]() θα ερθω με τις αποριες μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
".......θα είναι μεγάλη μου χαρά λοιπόν, να σε γνωρίσω..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Από αυτό ...καταλαβαίνετε...όλοι την απάντηση.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δε θα είμαι εδώ, ίσα ίσα θα προλάβω να γυρίσω για την πίτα, αλλιώς ερχόμουν να βάλω ένα χεράκι εύκολα.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα εκατσε η στραβη.
![]() Το ΣΚ θα εχω προβες και λαιβ. Δεν ξερω, ισως προλαβω να περασω για λιγο απο την πιτα, πριν παω να παιξω. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο και εγω.Κατι ετυχε και θα παιξω με την ωρα μηπως και προλαβω!!
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |