|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά υπάρχει κανένα θερμόμετρο ακριβείας να μου προτείνετε? Αρχίζουν και σπάνε τα νεύρα μου έχω πάρει ήδη 3 και κανένα δεν δείχνει το ίδιο με το άλλο... Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο που να δουλεύετε εσείς? Ελλάδα ebay δεν με νοιάζει. Αυτά που έχω πάρει εγώ είναι 1 κινέζικο από Ελλάδα (γυάλινο), ένα κινέζικο από ebay (γυάλινο) και ένα ψηφιακό HAILEA από εδώ. Το πρώτο μου δείχνει 26C το δεύτερο 24C και το τρίτο 27,3C και όλα αυτά με την αντίσταση ρυθμισμένη στου 24C (Jager 150Watt σε 140lt ενυδρείο)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η αληθινή σου θερμοκρασία πρέπει να είναι κριμένη ανάμεσα στις μετρήσεις σου... ![]() ΥΓ. Τις μετρήσεις να τις πάρεις με αναλογικά (υδραργύρου) και όχι ψηφιακά. Τα ψηφιακά φεύγουν σχεδόν όλα. Τα αναλογικά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα χωρείς βέβαια σε αυτόν τον κανόνα να μην υπάρχουν και εξαιρέσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω θεμα με την θερμοκρασια. Ενα ηλεκτρονικο εδειχνε 25 ενω το γυαλινο 23.5-24. Τωρα που καηκε το ηλεκτρονικο εχω μεινει με το γυαλινο το υπολογιζω με οσο εδειχνε το ηλεκτρονικο. Αλλα οπωσ και εγω μπορεις να παρεις εναν stc1000 που υποτιθεται οτι ειναι φθηνος αλλα καλος κοντρολερ και ναχεις το κεφαλι σου ησυχο. Αλλιως πας σε ενα πετσοπ και περνεις με τη σειρα ολα τα γυαλινα. Κοιτας ποια ειναι πιο κεντραρισμενα και διαλεγεις αυτο που δειχνει τον μεσο ορο ολων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω, ο γενικος κανονας ειναι αυτος. Πηγαινουμε σε ενα πετ, βαζουμε στη σειρα καμια δεκαρια θερμομετρα και αυτα που ειναι τα περισσοτερα και δειχνουν ακριβως το ιδιο, ειναι τα σωστα. Τα ψηφιακα δεν τα εμπιστευομαι πλεον, ασε που χαλανε πολυ ευκολα. Ο κοντρολερ ειναι η καλυτερη λυση. Καλο για να τον καλυμπραρεις σωστα, ειναι να εχεις μερικα θερμομετρα και να συγκρινεις ποια ειναι τα σωστα. Στον δικο μου αν θυμαμαι καλα, χρησιμοποιησα τεσσερα για να βρω τη σωστη θερμοκρασια. Τα δυο εδειχναν το ιδιο, το ενα λιγο παραπανω, το αλλο λιγο παρακατω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Γιατί το λες αυτό; ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 22-12-12 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
stc 1000 με 1000
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα συμφωνησω για τα sera, μου εχουν βγει και εμενα τα πιο σωστα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμομετρο | hionoula | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 10-11-12 20:47 |
Θερμομετρο | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-05-11 00:20 |
θερμομετρο | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-01-11 15:13 |
HELP Θερμομετρο!!!! | hotgates | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-09-08 10:47 |
θερμομετρο..... | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-05-08 14:43 |