![]() |
#1 |
ενυδρειο στον κηπο!
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδια,θα ηθελα να ρωτησω κατι:
σκεφτομαι να βαλω ενα ενυδρειο στην αυλη (200-300 λιτρα) και αναρωτιεμαι αν θα υπαρξει προβλημα στο γυαλι σχετικα με την παγωνια! τι λετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το προβλημα θα ειναι ποση θερμοκρασια θα εχει το νερο και ποση εξω?
|
||||
|
||||
![]()
δηλ;
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα λογικα θα ειναι απο την διαφορα θερμοκρασιας που θα εχει το τζαμι μεσα εξω και λογικα φοβο να σπασει δεν θα εχει απλα σιγουρα θα ειναι θολο!ΑΝ σκεφτεις οτι σε ενα μαγαζι εδω εχει ενα διμετρο και το μισο ενυδρειο ειναι εκτεθημενο κανονικα εξω δεν εχει κανενα θεμα και λειτουργει τουλαχιστον 12 χρονια τωρα απλα ειναι συνεχεια θολο το τζαμι απο την διαφορα θερμοκρασιας
|
||||
|
||||
![]()
σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
εχω μια γλαστρολιμηνη με χρυσοψαρα,αλλα εχει διαμετρο μονο 60εκ και γι'αυτο σκεφτομαι να το αντικαταστησω! σκεφτηκα λοιπον για ενυδρειο,αλλα φοβαμαι μην εχουμε κανενα αντυχημα και σπασει κανενα γυαλι...
|
||||
|
||||
![]()
Αν σκεφτεις τα παρμπριζ των αυτοκινητων πσοη διαφορα θερμοκρασιας εχουν δεν παθενυον κατι!
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί δεν φτιάχνεις ένα ξύλινο ενυδρείο, στις διαστάσεις που θες?
|
|
||||
|
||||
![]()
λες να το επιχειρησω δηλαδη,ε;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα το εκανα!
|
|||
|
|||
![]()
Ξύλινο για να μην έχεις και πολλές απώλειες θερμότητας
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε αν υπηρχε και καμια (φοβερα) οικονομικη λυση για μικρη γλαστρολιμνουλα με επαρκες μηκος,ευχαριστως να το εκανα!
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα παθει τιποτα κι εγω εκει που εχω το ενυδρειο ειναι σαν να το εχω εξω απο θεμα θερμανσης και ουτε το τζαμι μ εχει θολωσει ουτε τιποτα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ok,ευχαριστω παιδια!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
¶λγες στο ενυδρειο και κάτι σαν βαμβάκι στον βυθο | panos_auk | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-06-11 11:25 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |