|
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!Στην φωτο που θα δειτε υπαρχει το βραχακι αν γνωριζει καποιος κατι απο αυτα που υπαρχουν πανω ασ μ τα πει να τα ξερω κ εγω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο?
Μπορει να γινουν σπιρογραφοι...
|
||||
|
||||
![]()
ενα μηνα ακριβως το εχω απλα αυτο το συγγεκριμενο βραχακι προστεθηκε χθες...οι μετρησεις μου ειναι no2 0 ,no3 20 ,ammonia 0, ph7 θερμοκρασια 27, αλλατοτητα 1024 το ενυδρειο ειναι 30 λιτρα εχει 2 κιλα ζωντανο βραχο εκ του οποιου το μισο κιλο ειναι αυτο το βραχακι...ανα 4 μερες βαζω reef complete και reef plus απο 1.9 ml!Ευχαριστω πολυ!αν ειναι αυτο π μου λες ειναι καλο??κ πως θα γινει?μπορει να αναπτυχθει και στα αλλα βραχακια??
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημαίνει ότι ο βράχος σου είναι ζωντανός. Με τον καιρό θα βλέπεις και περισσότερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.flickriver.com/photos/tag...s/interesting/
Δεν παιρνω ορκο για αυτο που σου λεω, μπορει να μην ειναι και τιποτα.(σιγουρα οπως ειπε και ο παναγιωτης δειχνει ωριμανση!) Μαμουνακια εβγαλες? Ειναι πολυ ευαισθητο ζωο και δεν νομιζω να αντεξει στο ενυδρειο σου, αλλα μην στεναχωριεσαι, μετα απο 8 μηνες θα βγαλεις σιγουρα απο κανα μικρο. Σταματα τα ζουμια(ρεεφ complete κ.α) χωρις λογο!!!Θα σου κανουν καμια τουμπα στο ενυδρειο και θα βγαλεις κανενα κυανοβακτηριδιο!! κανε τακτικες αλλαγες ανα εβδομαδα 10% και ριξε την θερμοκρασια στους 26 και αυξησε το ph(τι αλατι βαζεις?).
|
||||
|
||||
![]()
Μαμουνακια??Οχι δεν εχω δει κατι...μονο το ενα απο τα αλλα βραχακια εχει βγαλει σε δυο σημεια κοκκινα σα φιλαρακια...Τα οποια επισης δεν ξερω τι ειναι...μου ειπαν οτι τα δυο μπουκαλακια ρεεφ θα κανουν πιο γρηγορη την εμφανιση μικροοργανισμων...Κανω αλλαγη καθε 7 με 10 μερες στο 30% του νερου...βαζω αλατι της sera οκ θα το ριξω στους 26,το ph πως να το ανεβασω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας λίγα λόγια για τον εξοπλισμό σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτα;;; | klipitiklopos | Αναγνωρίσεις ειδών | 25 | 18-11-12 18:55 |
τι ειναι αυτα? | johnb | Γαρίδες | 24 | 01-09-11 19:25 |
Τι ειναι αυτα? | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-01-11 01:14 |
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΤΟ | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-09-10 12:22 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |