|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να γινει κατανοητο, οτι ο προορισμος ενος ενυδρειακου φορουμ δεν ειναι η ιδιωτικη συζητηση, ακομα και για επιλυση ενυδρειακου θεματος.
Τα ενυδρειακα θεματα πρεπει να συζητουνται δημοσιως, ετσι ωστε να μενει η συζητηση παρακαταθηκη και για αλλους που πιθανως εχουν ή θα εχουν την ιδια απορια. (πανω δεξια υπαρχει κουμπακι αναζητησης γι'αυτον τον λογο) Επισης ετσι, εκτος απο την ποικιλια απαντησεων, μπορει να υπαρξει και αντιλογος και να προληφθει μια λαθος απαντηση/συμβουλη. Αν θεωραιται αναγκαια και η βοηθεια καποιου μελους συγκεκριμενα, τοτε νομιζω οτι επιτρεπεται, να του αποστελεται ΠΜ και να του ζητειται ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και εχει χρονο, να απαντησει στο θεμα, δινωντας του και το λινκ του θεματος. Οποιος (παρολο που εχω απαντησει και πιστευω εχω βοηθησει σε θεματα του στο φορουμ) παρεξηγειται και θυμωνει που δεν απαντω σε ΠΜ για τα ενυδρειακα του θεματα και αντιθετα προτεινω ευγενικα να ανοιξει θεμα στο φορουμ, τοτε συγνωμη αλλα ... ξυδι ειναι η μονη λυση. Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Σπυρο. Και ειναι κατι που συμβαινει αρκετες φορες.
Οι αποριες καλο ειναι να λυνονται σε δημοσια θεματα, ωστε να μπορει να παρακολουθησει (ή και να διορθωσει) οποιος ενδιαφερεται.
|
||||
|
||||
![]()
XAXAXAX.Πρεπει να εχει γεμισει το inbox σου..........
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω ευγενικά και ξύδι όποιον δεν του αρέσει δε πάνε μαζί.
Η στοιχειώδης ευγένεια υπαγορεύει σύντομη απάντηση και προτροπή για δημιουργία αντίστοιχου θέματος εφόσον το αντικείμενο είναι ενδιαφέρον . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω απαντήσει σε πμ για θέματα που ήταν επείγοντα για την επιβίωση ζωντανών αλλά πάντα χρειάζεται να ανοίγει θέμα ο ενδιαφερόμενος γιατί κανείς μας δεν είναι αλάθητος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
αλλα δε γινεται να νευριαζει καποιος επειδη η απαντηση στην ερωτηση που εκανε με πμ ειναι "ανοιξε ενα θεμα". κιεμενα μου εχει τυχει αρκετες φορες.και φυσικα μετα απο αυτο δεν απαντω καν ουτε στο θεμα και τελειωνει η υποθεση ![]() ισα ισα,που νομιζω οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ειναι ξερολες. κιεγω οταν λεω σε καποιον να ανοιξει θεμα μετα απο πμ,το κανω γιατι πολλες φορες θελω να διαβασω κιαλλες γνωμες ασχετα αν εχω δικια μου για το θεμα. και τις περισσοτερες φορες ακομα και αν πιστευω πως γνωριζω κατι,καιτι θα μου ξεφυγει,κατι θα ξεχασω κλπ. για μενα μπορει να μην εχει σημασια, θα το ξαναδιαβασω αργοτερα και θα το θυμηθω καποια στιγμη.αλλα για τον αλλον που στελνει πμ και καιγεται για τα ψαρια του εχει. αλλιως τι νοημα εχει το φορουμ?θα ειχαμε ολοι απο μια βιβλιοθηκη ενυδρειοβιβλια και θα καναμε χομπι μονοι μας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Κι αυτο θα κανω χωρις παρεξηγηση απο εδω και περα. Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Καλά δε το συνεχίζω , 3 μήνες τώρα που ασχολούμαι με τη βοήθεια αγνώστων, παρόλο που είμαι από επαρχία έχω στήσει ένα αξιοπρεπέστατο ενυδρείο με σεβασμό για τα ζωντανά που βάζουμε μέσα.
Ήδη όπου μπορώ απαντάω με αυτά που γνωρίζω και όποτε προκύπτει κάποιο συμπέρασμα δημιουργώ νέο θέμα με φωτογραφίες όπως πρέπει. Τα περί ξύδι κλπ άστα κατά μέρους ,έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε.Δεν είμαστε ούτε 15 χρονών ,ούτε τώρα ανακαλύψαμε τα φόρουμ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η σωστη σταθμη σε ενα juwel ενυδρειο δεν ειναι προσωπικο θεμα. Ειναι ενυδρειακο θεμα. Και ναι, ειναι γενικου ενδιαφεροντος, αφου οι μισοι εχουν juwel ενυδρειο. Και εκτος οτι μπορει να ενδιαφερει κι αλλους, θα μπορουσες να παρεις και αμεσες απαντησεις.
|
||||
|
||||
![]()
εάν δεν απαντούσες θα σκεφτόμουν ότι είτε δε το είδες είτε σου έχουν σπάσει τα νεύρα στις πολλές ερωτήσεις και βαρέθηκες.
Το γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να γράψεις μία πρόταση αλλά όχι την μονολεκτική απάντηση ( το όριο της στάθμης του νερού στα juwel) μου φάνηκε εμπαιγμός. "Κοίτα φίλε την ξέρω την απάντηση δε στη λέω παρά μόνο εάν κάνεις νέο τοπικ ." Τα προσωπικά μηνύματα τα χρησιμοποιούσα πάντα ώστε να έρθω σε επικοινωνία με κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα ή έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίζει μια απλή απάντηση. Δε θέλω ούτε να σπαμάρω το φόρουμ με κάθε ερώτηση που έχω αλλά και ούτε να "ρισκάρω" κάποιο άτομο που είναι το πιο πιθανό να μου δώσει τη σωστή απάντηση να μη το δει. Δε θα στείλω προσωπικό μήνυμα για θέματα που κατ' εμέ σηκώνουν συζήτηση ή θέλουν ανάλυση κλπ. Είχα και έχω θέμα με τα ραμιρέζι έκανα ένα topic έβαλα φωτογραφίες βίντεο και το ανανεώνω με ότι νέο προκύπτει. Τέλος πάντων επειδή προφανώς πρόκειται για παρεξήγηση ας το λήξουμε εδώ και τελικά απάντησε μου εάν θα πρέπει η στάθμη του νερου να είναι κάτω ή πάνω από τη μεσαία κόντρα των Juwel ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Juwel δεν εχουν στο δεξι μερος τους,εσωτερικα μια κοκκινη γραμμη που λεει MAX για την σταθμη?
|
||||
|
||||
![]()
για να μη ξαναγράφω
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (Και βαλε και καμια φωτο για σιγουρια οτι δεν παιζει κατι περιεργο - αφου την απλη απαντηση στην εδωσε ο Δημητρης απο πανω. Λογικα δεν καλυπτει τις κοντρες το νερο, αν δεν υπερβαινεις την κοκκινη γραμμη ... στα juwel)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργιος στο φορουμ | Antopets | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 13-11-12 23:42 |