|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξυπνάω ένα πρωί και βρίσκω το Echinodorus Martii να έχει βγάλει λουλούδι. Γιούπι, λέω, όλα πάνε καλά δηλαδή...
Γυρίζω το απόγευμα και βρίσκω το λουλούδι να είναι 20 πόντους... ![]() Σήμερα, μετά από δυό μέρες έχει φτάσει τους 60 πόντους ![]() ![]() ![]() Τι θα γίνει, πόσο μεγάλο θα γίνει αυτά ρε παιδιά, να αρχίσω να κλειδώνω την πόρτα τα βράδια ? ![]()
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως το βραδυ βλεπει nova στη ζουλα???
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, αλλά την ημέρα που φύτρωσε είχα δει στο DVD το "Μικρό μαγαζάκι του τρόμου", ξέρετε, εκείνο με το σαρκοφάγο φυτό...
Η γυναίκα μου έχει σκιαχτεί αρκετά και με το ζόρι την κρατάω να μην το κλαδέψει... ![]()
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
προσεχε μην σου βγει και απο την πορτα εξω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|