|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στο forum!
Πριν 3 μέρες αγόρασα σύστημα CO2, αλλά δυστυχώς έχω πρόβλημα σταθεροποίησης των φυσαλίδων. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, το σύστημα αποτελείτε από το μανόμετρο, τον ρυθμιστή φυσαλίδων και την ηλεκτροβάνα! Κατά την γνώμη μου, φταίει η ηλεκτροβάνα γιατί ανεβάζει πάρα πολύ θερμοκρασία! Πιο συγκεκριμένα, ρυθμίζω τις φυσαλίδες μια ανά δευτερόλεπτο και όταν επιστρέφω μετά από 2-3 λεπτά να ελέγξω την ροή, βλέπω πως δεν υπάρχει ροη (λες και είναι κλειστή η βάνα). Απευθύνθηκα σε αυτόν που μου έφτιαξε το όλο σύστημα, αλλά δε μπόρεσε να μου βρει μια λύση! Η ηλεκτροβάνα είναι 220V 9W σαν αυτή εδώ Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματο σύστημα μέτρησης δοσολογιών και κόστους για λιπάσματα seachem | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-03-16 15:02 |
CO2 και αναλογία φυσαλίδων | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 04-11-10 20:59 |
Πρόβλημα με σύστημα CO2 | Alucard | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-01-08 14:58 |
μετρητης φυσαλίδων | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-06-07 20:14 |
CO2: Μείωση ρυθμού φυσαλίδων | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 09-03-06 10:25 |