|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα καινουργιο ενυδρειο στην κατοχημου και λογο τον καλον διαστασεων του για τανγκανικα ειπα να ερθω και εγω με πολυ ορεξη στα νερα σας λοιπον εχουμε και λεμε:
διαστασεις:100x43x37 φυτρο:sump με αντλια ρωεις 800l/h διακοσμηση : ασπρες πετρες θα ειθελα ενα ειδος κοχειλοψαρον γιατι μου αρεσουν πολυ που να μπορω να φυλοξενισω σε αυτα τα λυτρα δν θα ελεγα και οχι για καποιο ομωρφο πετροψαρο ΑΚΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ocellatus gold!
Eιναι υπεροχα!Πολες φορες σκαβουν στην αμμο, μπαινουν μεσα και βλεπεις μονο το κεφαλι ![]() https://www.flickr.com/photos/koenee...n/photostream/ |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις στο ενυδρειοσου τετια η εχεις δει ποτε στην αγορα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά καιρούς γίνονται προπαραγγελίες,όλο και κάτι φέρνουν!Όσο για συγκατοίκους κάποιο julidochromis(ornatus,transiptus).
|
|
|||
|
|||
![]()
να πω την αληθεια σκευτομουν για multies η για καλβους αν γεινετε σε αυτα τα λυτρα
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι αφού είναι αρκετά δύσκολο να βρεις sumbu (δεν εξάγονται συχνά απ' τη λίμνη) μπορείς να συνδυάσεις τα κοχυλόψαρα με κάποιο μικρόσωμο Julidochromis. |
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφο ψαρι αν μαθει κανενας τιποτα αν καποιος φερει να με ενυμεροσει σας παρακαλω ...... κλεοβουλε ποιο ειδος πρωτηνεις απο τα πετροψαρα ?
|
|
||||
|
||||
![]() J.ornatus, J.trascriptus, J. dickfeldi |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι το βρήκα και εγώ άλλα την πάτησα και εγω δν λειτουργούν τα λινκ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι υπομνημα στο"tanganyika" και λεγεται "κιχλιδες τνγκανικας γι λιγα λιτρα"
|
|
|||
|
|||
![]()
το λινκ από τα ψαργια δν δουλεύει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|