|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον, εβαλα στοχο να πουλησω το 200αρι μου ενυδρειο (και αν μπορεσω και το 125αρι) και να αγορασω ενα 350+ λιτρα και να το κανω μαλαουι. Οποτε για να το κανω ΣΩΣΤΑ απο την αρχη ως το τελος, θελω να δουμε τα κολπα!
- Ποσα και τι ψαρια μπορω να βαλω και τι πρεπει να προσεξω, αρχιζοντας με το οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχω 7 λαμπιντο μεσα (αυτες που εχω και τωρα) - Τι φιλτρο πρεπει να του φορεσω? Αν απολυμανω και του βαλω αυτο που ειχα στα χρυσοψαρα ρισκαρω καθολου? - θελει κυκλοφορητη η κατι αλλο? Απο φωτισμο τι χρειαζονται? - Με το θεμα με το φελιζολ κτλ που αρχισαμε στο αλλο τοπικ τι λετε τελικα? - Ξερει κανεις που μπορω να βρω καλες (τουλαχιστον οχι της εβδομαδας) λεντοταινιες γιατι εδω γυρω σε οποιο μαγαζι ρωταω το μετρο (μαζι με τροφοδοσια) παει κανα 20αρι. - Γενικες αλλες συμβουλες Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
malawi 360 litres | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 05-05-08 22:11 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |