|
![]() |
#1 |
Κορμός εωυδρείου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας παιδιά,
Είμαι καινούργιος στο club και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Πρόσφατα μου έφεραν δώρο έναν κορμό ενυδρείου και μου είπαν ότι πρέπει να το βάλω στο νερό για 4 μέρες.Εγώ το έκανα και τον τοποθέτησα μέσα στο ενυδρείο.Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα το νερό ήταν καφέ.Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε πως μπορώ να καθαρίσω το νερό? |
|
Εμφανίσεις: 3047
|
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ, μια χαρα ειναι το χρωμα, (μακαρι να ειχε ουσιες που να κρατανε και για παντα) απλα κανε μια παρουσιαση να δουμε τι ψαρακια εχεις (πχ μην εχεις τιποτα αφρικανες)
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το καφε που λες ειναι τανινες που κανουνε πολυ καλο στα ψαρια.
τωρα αν δεν σου αρεσει(προσωπικα εμενα μου αρεσει πολυ το black water) μπορεις να το βγαλεις και να το βαλεις σε εναν κουβα με βραστο νερο και να το αφησεις αρκετες μερες μεχρι να εξασθενησει το χρωμα που βγαζει. στο ενυδρειο μπορεις να βαλεις ανθρακα στο φιλτρο και μαζι με αλλαγες νερου θα γινει παλι κρυσταλλο το νερο... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φυσιολογικό το χρώμα, ειδικά τις πρώτες μέρες.. σιγα σιγα με τις αλλαγές νερού θα μειωθεί..
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα τα ψαρια ομως, και την ποσοτητα των ξυλων.
|
||||
|
||||
![]()
α ρε δασκαλε delta παντα ευστοχος στις απαντησεις σου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος κορμός? | Helen | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 28-12-11 19:25 |
πέτρα και κορμός σε ενυδρείο μονομάχου; | Da Gypsy Fish | Bettas | 8 | 09-06-11 02:19 |
Κορμός σε ενυδρείο | Alekos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 27-01-11 18:42 |
diy κορμός | j.p. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 10-08-09 18:51 |