![]() |
#1 |
Πληθυσμός ενυδρείου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια.
Εχω ένα ενυδρείο 54 κυβικά και μέσα έχω: 10 guppy τα οποία προήλθαν από γέννες. Είναι μικρού και μεσαίου μεγέθους. 2 γλυφτες 6 μικρά guppy νεογενητα. Πείτε μου την γνώμη σας για τον πληθυσμό. Ευχαριστώ! Επίσης χαρίζω guppy αλλά μόνο με έλεγχο του ενυδρείου διότι κάποιοι ταΐζουν τα πειρανχας τους. |
|
Εμφανίσεις: 3259
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες γλείφτες εννοείς gyronocheilus; Γενικά τα λίτρα σου είναι πολύ λίγα για "γλείφτες" και δεν ταιριάζουν με τα ζωοτόκα.
Κατά τα άλλα δεν είναι μεγάλος ο πληθυσμός σου ακόμα, αλλά τι λένε οι μετρήσεις σου; Έχεις καθόλου φυτά; Για τις αγγελίες υπάρχει ειδικό σημείο στο forum.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ειναι gyronocheilus
Έχω δυο φυτά! Το ξέρω οτι έχω ξαναρωτήσει αλλά από τότε τα ψάρια μου έχουν αλλάξει 4 γενιές! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι gyronocheilus πρεπει να φυγουν χθες!
Τα λιτρα σου ειναι λιγα και ως εκ τουτου θα πρεπει να κρατας 2 χαρεμια (2 αρσ.- 5 με 6 θηλ.) ενηλικα guppies συν τα μικρα τους μεχρι να φτασουν 2-3 μηνων και τοτε να βρεις να τα χαρισεις.
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να είχα και γω ένα ενυδρείο 54 κυβικά...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Αγορά ενυδρείου... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-10-07 19:50 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |