|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Apple snail vs red cherry σημειώσατε 1.και όμως τα σαλιγκάρια μου τρώνε γαριδες θα βάλω φωτογραφία όταν μπορέσω .μα είναι δυνατών ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως ήταν από πριν νεκρή, ή τραυματισμένη;
στις δικές μου ούτε να στρίψει δεν προλαβαίνει και έχουν εξαφανιστεί |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε φωτογραφία...
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ετρωγε το παλιο κουστουμη της???
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να ήταν και νεκρή όταν μπορέσω θα βάλω και φοτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση το σαλιγκάρι σου να έπιασε και να έφαγε την γαρίδα, σίγουρα θα ήταν ήδη νεκρή ή θα ήταν το "κοστούμι" της γαρίδας.
|
|||
|
|||
![]()
ΝΙΚΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ!! ΒΑΛΕ ΦΟΤΟ Η ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω κάτι?
Μια red cherry έχει αβγά στην κοιλιά της και ερωτώ: Τα εκκολάπτει στο σώμα της? Αν όχι και γεννάει αβγά, αυτά θα έχουν πρόβλημα από τους υπόλοιπους συγκάτοικους?? (pl;atty, gappy, γατόψαρα, apple snail και σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες). Να σημειώσω οτι έχω αρκετό κερατόφφυλο και άλλα φυτά και γενικά οι γαρίδες δεν έχουν πρόβλημα με τα υπόλοιπα ψάρια, αν και τις εβαλα μέσα οταν ήταν μικρές. |
|
||||
|
||||
![]()
οι γαριδες γεννανε γαριδακια. τα αυγα τα εκολαπυει στο σωμα της..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν γονιμοποιηθουν τα κατεβαζουν αναμεσα στα ποδια τους και οταν βγουν τα γαριδακια τα απελευθερωνουν. Οσα βρεθουν μπροστα σε ψαρι που χωραει στο στομα του .... ειναι μεζες. Μονο οι otocinclus απο οσο ξερω ειναι 100% ασφαλη ψαρια μαζι τους.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω μπόλικο κερατόφυλλο και πιστεύω οτι κάτι θα επιζήσει. Είδομεν. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apple snail | kelly__ | Σαλιγκάρια | 6 | 06-10-11 15:16 |
sos apple snail | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-09-11 00:02 |
helena-red cherry-Amano-apple snail | kingrim | Σαλιγκάρια | 4 | 20-10-10 11:09 |
apple snail | aaaooll | Σαλιγκάρια | 3 | 19-11-07 20:02 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |