|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, χρόνια πολλά, σήμερα παρατήρησα στο ενυδρείο μου κάτι σαν μικρό σαλιγκαράκι στο τζάμι. Στο ενυδρειο υπάρχουν 5 αγγελόψαρα και 1 γλύφτης. μήπως θα μπορούσε να μου πει κανείς τι ειναι; αγχόνομαι μήπως είναι κάτι μολυσματικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για λαθρεπιβάτη μου φαίνεται .
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα....... ωχ... απο που να ηρθαν. απ οτι διαβασα στο φορουμ η μαρουλι η καποιο σαλιγκαρι. απλα αν μπορει κανες και μια δευτερη γνωμη
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....9&d=1334865863
Δεν ειναι προβλημα. Κανουν και δουλιτσα καθαριζοντας λιγο απο περισσευματα τροφης κλπ Αν ευνοουνται απο τις συνθηκες (μεγαλο περισσευμα τροφης κλπ) και γινουν πολλα και χαλαει η ισορροπια, τα ξαναλεμε. Να το βγαλεις αν θελεις μπορεις, αλλα μαλλον θα υπαρχουν κι αλλα και θα ειναι δωρον αδωρον.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράξενο.. Τι είναι αυτό; | tzetzos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-03-12 14:22 |
Ένα παράξενο ενυδρείο... | Belafode | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 14-01-11 12:15 |
παράξενο BOTIA | billos95 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-05-10 14:50 |
Παράξενο | Ηλίας | Σαλιγκάρια | 3 | 03-02-09 21:14 |
Παράξενο ..... | crazyio | Bettas | 2 | 04-03-06 19:49 |