|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!
το νερο μου εχει τις εξης παραμετρους no3 50 no2 0 ph 7.6 kh 10d gh 17 θερμοκρασια 24 σημερα το πρωι το ενα ψαρακι μου καθεται στο βυθο ακινιτο, εχει φουσκωσει γενικα και εχει θολωσει το χρωμα του, λιγο κουνα τα πτεριγια και τελος παντων βαζω 2 φωτογραφιες.. θα μπορουσα να χρησιμοποιησω αλατι για αρχη? μπορει να ειναι κατι κολλιτικο? ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
τα νιτρικά σου είναι αυξημένα πρέπει να τα ρίξεις με αλλαγές νερού. κάτω από 20 σίγουρα και ιδανικά γύρω στα 10.
περίμενε περισσότερα και από εμπειρότερους αμμωνία δεν μετράς; |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι απεβιωσε, εκανα αλλαγη νερου 60-70% .. δεν μπορω να κατεβασω το νο3 γιατι το νερο ειναι απο γεωτρηση και ερχεται ηδη σε αυτη την κατασταση..
μαλλον τα παραταιζα τις προηγουμενες ημερες . σημερα δεν τα ταισα καθολου.. παντως αν δεν διακρινετε καποια ασθενεια κολλητικη θα με καθησηχαζε γιατι εχω παραγγειλει μερικα γκαπακια να βαλω μεσα και δεν τα πηρα μετα απο αυτο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνία μέτρησες τελικά?
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι αλλα λιγο αργα... αφου ειχα αλλαξει το 70% του νερου..
μια χαρα ηταν ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
50 λιτρα με zebra danio... | stratigos24 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-09-11 19:30 |
Απιστευτο.....(zebra danio) | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 142 | 08-09-11 15:41 |
Sos, προβλημα με τα zebra danio μου.. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 16-06-11 21:52 |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |