|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τραβηξα αυτες τις φωτο απο ενα ενυδρειο και με τον φιλο μου τον HellRazer ψαχνουμε το ειδος των ψαριων .( Ειναι ασχετος και αυτος με τις Αφρικανες αλλα στα αλλα ειδη τον παραδεχομαι και τον ευχαριστω για τις λυσεις που μου εδωσε )
Παρακαλω την βοηθεια σας ...
|
||||
|
||||
![]()
Για την πρωτη δεν ξερω αλλα η δευτερη ειναι cristy(την οικογενεια δεν την θυμαμε
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω κι εγω οτι το δευτερο ειναι Aristochromis christyi.Φιλοξενησα ενα παρομοιο για 15 περιπου λεπτα.... στο ενυδρειο μου.Μολις ομως το εβγαλα απο τη σακουλα ενα μικρο sciaenochromis βρεθηκε στο στομα του....
Ετσι το επεστρεψα παραυτα..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|