![]() |
#1 |
βοηθεια,φωτισμος?
17-12-11, 13:45
Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα...εχω στο 35λιτρο μου ενα τετοιο φωτιστικο http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2878 και σκεφτομαι τωρα να προσθεσω αλλα ενα τετοιο ιδιο. "Προσπαθω" να το κανω φυτεμενο και λεω μηπως βοηθησει τα φυτα αλλη μια λαμπα..τι λετε? συμφερει/αξιζει?
![]() |
|
Εμφανίσεις: 2439
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο το ΙΚΕΑ μπορείς να παρεις φωτιστικό ίδιου τύπου απλα είναι γραφείου, δεν πιάνει πάνω στο ενυδρείο.
Περα απο φωτισμό, λιπάσματα και διοξείδιο παρέχεις; Γιατί αν έχεις μονο φως χωρίς λιπασμα και διοξείδιο μόνο άλγες θα μεγαλώνεις στο τέλος!
|
|||
|
|||
![]()
λιπασματα ναι διοξειδιο οχι γιατι νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητο για τοσο μικρο κ "ευκολο" ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι φυτά έχεις;
|
|||
|
|||
![]()
κερατοφυλλο ,cabomba caroliniana, moss,valisneria και ενα ακομα που δε ξερω πως λεγετε με πολυ λεπτα φυλλα και θελω βεβαια να προσθεσω και αλλα με τον καιρο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για cabomba δεν ξερω... ------------------------- μιας και το ανεφερες ρε tsoum,τι προτεινεις για να κανω αλγες εγω που θελω;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 17-12-11 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος led | zak | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-09-10 10:05 |
Led φωτισμος | geochaos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 07-09-09 14:13 |
Φωτισμος | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 23-08-09 04:49 |
Diy φωτισμος | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 14:48 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 30-11-07 13:24 |