|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όγκος: 45λίτρα
Κατηγορία: Bettas Φυτά:μια Ανούμπια Ψάρια / Άλλα είδη ![]() Διακοσμητικά υλικά: Χαλίκι φωσφοριζέ,πέτρες απο θάλασσα Φόντο: Τίποτα Φωτισμός: Λάμπα 11watt οικονομίας Διάρκεια φωτισμού: 8-9 ώρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικό καταράκτης 150 Θερμοστάτης: goldton aquarioum heater GT-GL18 50watt Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 7,5 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: Κάθε βδομάδα 35-40 % Θερμοκρασία: 26-28 °C Άλλες πληροφορίες: - Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() περιμένω τις κριτικές σας για να γινω καλύτερος!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι δεν φαινοντε οι φωτο σου η εγω δεν της βλεπω?
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα φιλε μου μπορεις να τις δεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ειναι το ενυδρειο σου φιλε.. ειναι λιγο σκοτινες οι φωτογραφιες ομως
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν εχω μια ψιφιακη φωτογραφικη μηχανη με αποτελεσμα να μην βλεπετε τοσο καλα.... απο κοντα παντως ειναι πολυ πιο ωραιο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι μια χαρα.η ταπηνη μου γνωμη ειναι οτι η πετρα ειναι πολλη ομορφη και πρακτικη αλλα η προσωπικα δεν θα χρησημοποιουσα τετοια αμμο.μια κοντινη και το ψαρακι σου θα ταν μια χαρα νομισω.
|
|
||||
|
||||
![]()
σουπερ το ενυδρειο σου για μονομαχο. οπως σου ειπανε ομως, το χαλικι σου ειναι λιγο αφυσικο...
|
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω για το χαλικι....απλα σκευτομουν για αμμο(χρυση-τζαμαϊκα και ετσι) αλλα η απαγορευτικη τιμη της σε συνδιασμο με το οτι ακουσα οτι λερωνετε συνεχεια ,δεν καθαριζει ευκολα και το οτι επρεπε να αγωρασω μεγαλη ποσοτητα μονο(25κιλα) με εκαναν να αλλαξω γνωμη....
μηπως κανω λαθος? πειτε μου οτι δεν κανω! ![]() ------------------------- ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! φαινετε πως με λιγη αντιγραφη απο μεγαλα ενυδρεια και λιγη φαντασια μπορεις να φτιαξεις ενα πολυ ομορφο τοπιο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ignatios1993 : 20-10-11 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα ενυδρειακι | fishme1 | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 8 | 18-12-10 20:45 |
Το ενυδρειακι μου!!!! :) | bassaris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 23-11-10 12:34 |
Ειπα να κανς Infusoria αλλα... | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 21-11-09 12:27 |
Το ενυδρειακι μου .... | stefanos1978 | Φωτογραφίες μελών | 3 | 02-03-09 18:11 |
ενυδρειακι | tasinio | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 12-02-08 16:20 |