![]() |
#1 |
Το πρώτο τεστ αμμωνίας
![]() Αξιολόγηση:
![]() Πριν από λίγο έκανα το πρώτο τεστ αμμωνίας.
Το ενυδρείο είναι 2+1/2 ημερών, έχει μπόλι και Tetra EasyBalance. Για τα αποτελέσματα πήρα υγρά τεστ της Tetra. Βλέπω ότι μέσα στο χαρτί οδηγιών, λέει να το αφήσεις 20 λεπτά. Σε ένα petshop διάβασα ότι πρέπει να το αφήσεις 5 λεπτά. Το αποτέλεσμα το ίδια σχεδόν το ίδιο και στα 5 αλλά και στα 20 λεπτά.. Έτσι όπως το βλέπω, είναι κάτι ενδιάμεσο 0 και 0,25 Δείτε το και εσείς... (στο ενυδρείο έχω δυο τριγράκια, μέχρι στιγμής είναι καλά!) Τί λέτε να κάνω; Η φωτογραφία από το κινητό, τα "πρασινίζει" λίγο παραπάνω. Στην πραγματικότητα είναι πιο κίτρινο από τα 0,25 |
|
Εμφανίσεις: 3436
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις μετρήσιμη αμμωνία τότε κάνε συχνές αλλαγές νερού και πρόσθεσε κι άλλο μπολί εφόσον μπορείς να βρεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
To easy balance γιατι το βαζεις?
|
||||
|
||||
![]()
Μου το έδωσαν από το petshop
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεστ αμμωνίας | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 30-08-10 11:36 |
Σύγκριση μετρήσεων pH υγρού τεστ και τεστ με στικ | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-11-09 17:01 |
Το πρώτο μου υγρό τεστ | dfoust | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-02-09 20:29 |
Τεστ αμμωνίας | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-02-09 19:48 |
Τεστ αμμωνίας SERA | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-11-07 22:53 |