|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρά σε όλους!
Το παρακάτω είναι το πρώτο μου ενυδρείο ύστερα απο κάποιες αποτυχημένες παιδικές προσπάθειες με μικρά πλαστικά ενυδρειάκια και χρυσόψαρα (...) πριν από 13 χρόνια! Ήρθε η ώρα μετά από πολύ ψάξιμο και προσπάθεια να παρουσιάσω κι εγώ το ενυδρείο μου...το οποίο τρέχει 3 μήνες τώρα... Να το δουν κι αυτοί που τους έχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις μου! Τους οποίους κι ευχαριστώ φυσικά... Πληροφορίες Διαστάσεις: 61 x 31 x 42 cm Όγκος: 63 λίτρα (καθαρά 50) Κατηγορία: Κοινωνικό Φυτά: Μicrosorum Pteropus "Windelov", Hydrocotyle verticillata, Flammenmoos Taxiphyllum sp. Pad, Echinodorus Tenellus, Hygrophila polysperma, Vallisneria tortifolia,Cryptocoryne wendtii grun, Echinodorus argentinensis, Cabomba caroliniana, ceratophyllum submersum. Ψάρια / ¶λλα είδη: 8 black phantom tetra (Megalamphodus Megalopterus), 8 otocinclus affinis, 3 anentome helena. Διακοσμητικά υλικά: 2 κομμάτια ξύλο mopani, καφέ-μπεζ φυσική άμμος&χαλίκι 1-2mm. Φόντο:- Φωτισμός: 1x15w tropical deluxe special plant-Dennerle + ανακλαστήρας της Juwel Διάρκεια φωτισμού: 10:00-14:00 + 18:00-00:00. Φιλτράρισμα: εσωτερικό φίλτρο Bioflow super της Juwel Θερμοστάτης: 50w της Juwel Λίπανση: Perfect Plant System Set (Dennerle) Παροχή CO2: CO2 Plant Fertilizer Set BIO 60 της Dennerle Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH):4,5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 2,5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): <0,3 Νιτρικά (ΝΟ3): 12,5 Αλλαγές νερού: 40% εβδομαδιαία Θερμοκρασία: 25-26°C ¶λλες πληροφορίες: υπόστρωμα για τα φυτά DeponitMix Professional της Dennerle και Deponit Nutriballs στις ρίζες των φυτών μέσα στο χαλίκι. Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |