![]() |
#1 |
ξεκίνημα ενυδρείου
![]() Αξιολόγηση:
![]() σε 5-10 μέρες θα έχω την γυάλα στην θέση της κολλημένη και τσεκαρισμένη
![]() πως προχωράω? βάζω την άμμο τα ξύλα τις πέτρες. βάζω μπρός τα φίλτρα. ανάβω τα φώτα. βάζω τα φυτά. και ξεκινάω το στρώσιμο? ? ? ? ? ![]() |
|
Εμφανίσεις: 4166
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εδω θα βρεις οτι θελεις. Καλο διαβασμα κουραγιο και καλη αρχη. Ανεχεις οποιαδηποτε απορεια ρωτα και θα σου απαντησει καποιος με προθυμια και εγκυρωτητα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ!
ήδη με έχει βοηθήσει πολύ το φόρουμ μας!!! αλλά και ο φίλος μου ο δαγκωνιάρης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια πηρα ενα ενυδρειο 15 λιτρων το οποιο εχει ενα φιλτρο με σφουγγαρακι και ενα σολυνακι πανω που τραβαει νερο απεξω μου ειπανε να βγαλς το σολυνακι αυτο για να μην τραβαει αερα και μου κανει μπορμποθλιθρες μεσα στο ενυδρειο και να αφησς μονο το φιλτρο τι πρεπει να κανω?ισχυει αυτο οτι πρεπει να βγαλω το σολυνακι?
|
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου καλημέρα
άνοιξε ένα άλλο θρεντ, εδώ http://www.aquatek.gr/vb/newthread.p...newthread&f=34 και βάλε το ερώτημα σου σε αυτό το 15λιτρο, τι έχεις μέσα? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ακόλουθα λάθη προέκυψαν όταν καταχωρήθηκε το μήνυμα:
Κοίταξε το λίγο, διαφορετικά μπορούμε να συνεννοηθούμε με mail για το σφουγγάρι που ψάχνεις... Πολύ απλά στέλνεις ένα στο info@azores.gr Ευχαριστώ, Κωστής.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ξεκίνημα | spirossd | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 16-12-10 11:50 |
Ξεκίνημα - Στρωσιμο ενυδρείου με τροφή για ψάρια | dimple | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 27-09-10 19:59 |
Νεο Ξεκίνημα... | _tm_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-08 19:47 |
Ξεκίνημα ενυδρείου απο την αρχή | cobalt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-01-08 16:45 |
Νέο ξεκίνημα | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-01-07 20:35 |