|
![]() |
#1 |
θελω την γνωμη σας
![]() Αξιολόγηση:
![]() ξεκινησα να φτιαχνω το ενυδρειο μου, εφτιαξα τον βυθο, το φιλτρο και το γεμισα νερο..πριν προλαβω να αρχισω τον κυκλο αζωτου ανακαληψα οτι εχω βαλει ασβεστολυθικο υποστωμα.Τωρα θελω την γνωμη σας για το πως να ξεκινησω παλι..Τι ψαρια μπορω να βαλω?Τι πρεπει να προσεξω? εχω ενα ενυδρειο 100L 70χ30χ50...Σας παρακαλω βοηθηστε με
|
|
Εμφανίσεις: 3791
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς; Θα το αλλαξεις το χαλίκι με κάποιο μη-ασβεστολιθικό ή ρωτάς τι μπορείς να βάλεις μέσα τώρα;
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να το αλλαξω τωρα,,,τι μπορω να κανω με αυτα που εχω τωρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου..ως νέος αφρικανος και εγώ σου προτείνω να κανείς και εσυ το ιδιο!στα λίτρα σου μπορείς να βάλεις άνετα neolamprologus multifasciatus..λίγες ασβεστολιθικες πέτρες για σκληρότητα νερού και διακόσμηση,και πολλά,παρά πολλά κελυφη για τις γεννες τους που σίγουρα θα έχεις!!δες τα ψαράκια που σου πρότεινα αν σου αρέσουν!!εγώ πάντως προτείνω Αφρική..
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν μπορείς... Είναι αρκετά βασικό. Αδειαζεις το μισό ενυδρείο (μπορείς να κρατήσεις καποιο νερό σε κουβάδες) και με ενα καθαρό φαράσι μαζευεις το χαλίκι. Μετά (αφου το έχεις πρώτα πλυνει) ρίχνεις το καινούργιο.
Εγω θα σου έλεγα να το αλλάξεις τώρα που είναι αρχή, γιατί θα θελήσεις κάποια στιγμή να το βγάλεις γιατί θα σε "ενοχλεί". Το ασβεστολιθικό χαλίκι που είχα εγω, ήταν ενας απο τους λόγους για τους οποίους είχα ξεστήσει το ενυδρείο μου... @\/ag. Ομως ο φίλος έχει χαλίκι και όχι αμμο, που είναι ακατάλληλο για τις αφρικανες, οπότε και σε αυτή την περίπτωση θέλει αλλαγμα. Αυτα που μπορώ να σκεφτώ πρόχειρα είναι τα ζωοτόκα και τα χρυσόψαρα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές βεβαίως.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω αμμοχαλικο ισως να ειναι και πιο ψιλο απο αμμοχαλικο, το ειχα παρει για ramirezi και corrydoras sterbai
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα είναι χαλικι φίλε Γιώργο;ας μας το διευκρινίσει ο ίδιος!μπορεί να είναι πολύ ψιλό..
Αλλιώς συμφωνώ..πρέπει να αλλαχτει..τώρα που είναι και αρχή.. Με πρόλαβε!!Χαχα! Αν είναι όντως ψιλό εγώ ξανά προτείνω Αφρική και multi.. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου vag μπορεις να μου προτεινεις εναν συνδυασμο ψαριων να τα ψαξω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω την γνωμη σας | rastafarian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 28-01-11 22:02 |
θελω τη γνωμη σας | harris samos | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 03-09-09 00:00 |
Θελω την γνωμη σας!!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-01-08 19:23 |
ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 26-10-07 15:16 |