|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω μια βοηθεια για κατι περιεργο που μου συνευει με μια γενα .
Εχουμε και λεμε : Σε ενα Rio 400 εχω 5 (1M+4F) Red Zebra (Metriaclima estherae) και 5 (1M+4F) Pseudotropheus sp. "Acei" (Ngara) . Τα acei τα εχω 2 χρονια και εχω παρει γενες ενω τα red zebra τα εχω 2-3 μηνες και εχω παρει μια γενα (6 ψαρακια) .Εχω δυο γενηστρες 50Χ50Χ45cm , μια για τα acei και μια για τα red zebra . Στη γενηστρα των acei εχει συνεχεια μικρα και μαμαδες μπουκωμενες ενω των red zebra ειχε τα 6 μικρα .Εβγαλα τα 6 μικρα και εβαλα μια μπουκωμενη red zebra μετα απο 22 μερες ελευθερωσε 24 red zebra ΚΑΙ ΚΑΙ 5 acei ναι 5 acei .Ειναι 24 κατακιτρινα και 5 μαυρομπλε . Τι μπορει να εχει γινει ;;;; ![]() Υ.Γ. Οι γενιστρες δεν ειναι κοντα .Acei δεν εχουν μπει ΠΟΤΕ στην γενηστρα των red zebra . ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
xaaxaxaxxa...
Κοιταξα λιγο, γιατι δεν γνωριζα αν υβριδιζουν...και δεν λεει πουθενα οτι υβριδιζουνε αυτα τα ψαρακια.... ...Μηπως μπήκαν καταλαθος? ΥΓ. Ειχα και εγω αυτα τα ψαρια μαζι...και ποτε δεν εγινε κατι...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε lans δεν λεω οτι υβριδιζουν γιατι εχω 25 red και 5 acei δεν εχω κατι σαν red ειναι red (κιτρινοπορτοκαλι με τα ματια πεταχτα και μαυρα)αρα σκεφτομαι :Υπαρχει περιπτωση ; Η θηληκια red να εκλεψε απο την θηληκια acei αβγα την ωρα της γονιμοποιησης ;Ή η θηληκια acei εφτησε αβγα και η red τα πηρε στο στομα και συνεχισε την γονιμοποιηση ;Τι να πω δεν ξερω . Ν α ε χ ο υ ν μ π ε ρ δ ε υ τ ε ι α π ο κ λ η ε τ ε . Οι γεννηστρες ειναι μακρια και δεν εχουν μπει ΠΟΤΕ acei στην γεννηστρα των red .
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως η μαμά metriaclima ουσιαστικά υιοθέτησε τα acei που ίσως βγήκαν σε ανύποπτο χρόνο από μια μαμά acei. Είχες στο ενυδρείο μπουκωμένα ψάρια κι από τα 2 είδη?? Αυτό μου φαίνεται το μόνο πιθανό σενάριο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε kokbeast κατι τετοιο υποψιαζομε .Προσπαθω να παρω τις μπουκομενες την πρωτη ή την δευτερη μερα αλλα δεν ειναι παντα δυνατο , το ξερεις .Εχει ξανασυμβει ομως κατι τετοιο ;Δεν εχω διαβασει κατι παρομοιο πουθενα και εχω διαβασει παρα μα παρα πολυ ελλαδα και εξωτερικο .
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μια φωτο απο την θηλυκιά zebra
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα μωρα βαλε φωτο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι πρεπει να πέσεις στην περιπτωση να τα αποβάλει και να ειναι εκει η αλλη θηλυκια να τα παρει πριν τα φανε τα αρσενικα...και να μη τα φαει και η θυληκια... ...Τι να πω...??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φωτογραφιες δεν ανεβασα γιατι κατι ειναι πηραγμενο στην μηχανη και βγενουν ολες καμενες . Αυριο ελπιζω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε και λεμε : 1 ) Μωβ αρσ. red κιτρινο θηλ. red
2 ) κοκκινο μικρο red , μπλε acei yellow top 3 ) πρασινο τα περιβο'ι'τα acei white top |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση: Προβλήματα με κλείστρο/βάνα φιάλης CO2 | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-09-10 17:59 |
περίεργη συμπεριφορά | harris samos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-10-09 20:03 |
Περίεργη συμπεριφορά.. | lucky13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-07-09 09:12 |
γένα ραμιρεζι | manolios | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 18-06-09 17:54 |
Ηλεκτρομαγνητική βάνα | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-06-06 09:19 |