|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βάλει νεκρό αραγωνιτη στο ενυδρείο μου στο οποίο έχει κιχλιδες. Θα ζωντανέψει ποτέ ; Εκτός απο τον να προσθέσω λίγο ζωντανό αραγωνιτη τι αλλο μπορώ να κάνω για να επισπεύσω την διαδικασία ; Τέλος σε τι είναι καλύτερος ο ζωντανός αραγωνιτης ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είχες θαλασσινό θα ζωντάνευε
![]() Σε malawi ενυδρείο βάζουμε (συνήθως σε μορφή άμμου,στον βυθό)αραγωνίτη για να ανέβουν οι σκληρότητες (συν τω χρόνω) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι γιαυτό έβαλα αραγωνιτη, απλά νόμιζα ότι ζωντανεύει και σε γλυκό νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
η λεξη 'ζωντανευω" σημαινει οτι φιλοξενω βακτηρια και αλλους μικροοργανισμους...οποτε και ο δικος σου θα ζωντανεψει στο γλυκο. αλλα αν παρεις ζωντανο για θαλασσινο ενυδρειο σημαινει οτι εχει και βακτηρια για θαλασσινο που στο γλυκο θα πεθανουν. οποτε μη σε απασχολει..παρε νεκρο και θα ζωντανεψει μονος του.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά,άσχετο με το ποστ,αλλά σε εμένα γιατί δεν έχει ανεβάσει τις σκληρότητες?Γιατί όλα τα παράξενα εδώ?
|
|||
|
|||
![]()
@zipo, πληροφοριακά και μονό τι χρώμα και κοκκομετρια εβαλες ;
Ps Demasoni έχω και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βρισκεται σε μια κατασταση δυναμικης ισορροπιας ωστε αν οι σκληροτητες-πεχα πεσουν....αυτος "λιωνει" και επαναφερει τις τιμες σε αυτες τις ισορροπιας...οπως λειτουργει ενας ριακτορας π.χ. σε θαλασσινο ενυδρειο...καπως ετσι σκεψου το. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεκρός Σκίουρος | lefkas | ¶λλα ζώα | 9 | 11-12-09 15:31 |
Νεκρός Βράχος | 8anosg | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 17-08-09 22:34 |
Νεκρές Caridina Japonica | DJK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 16-01-08 20:56 |