|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα σε σωστο σημειο και αν οχι παρακαλω να το διορθωσει καποιος.το προβλημα μου ειναι οτι πριν λιγο ανακαληψα καλλημενες στο κατω μερος του τζαμιου πρασινες υδρες..δεν ειναι πολλες (νομιζω δηλαδη) τι πρεπει να κανω?το ενυδρειο μου τρεχει 2 μηνες περιπου και εχει 3 χηρες μεσα..
Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σε βοηθήσει! http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/hydra.htm
Επίσης έχει πάρει το μάτι μου και αντιμετώπιση με ενυδρεικό αλάτι, αλλά δεν ξέρω αναλογία!
|
||||
|
||||
![]()
το διαβασα αυτο αλλα τι κανω?τις αφηνω η τις σκοτωνω?και πως?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην κανεις τιποτα αν δεν εχεις μεσα γαριδες ή γονο.
Προσεξε μονο την ποιοτητα νερου και ταιζε με μετρο για να μην αυξηθυν σε αριθμο. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν δημιουργουν κανενα προβλημα , ειναι πρασινες γιατι πανω τους αναπτυσεται αλγη
ειχα σε πολλα ενυδρεια μου ακομα και με γονο και δεν πειραξαν κανενα ψαρακι , τρωγανε μονο οποια αρτεμια επεφτε πανω τους οταν ταιζα τα μωρα λογικα στο ενυδρειο σου τρεφονται με πλαναρια |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ουτε γαριδες ουτε γονο μεσα,πλαναρια δεν εχω δει μεσα στο ενυδρειο μου....ταιζω ελαχιστα γιατι εχω μονο 3 ψαρακια μεχρι στιγμης.επεισης τωρα που εχουν σβησει τα φωτα αναψα ενα εξωτερικο φως και ειδα οτι μαλλον εχω και ασπρη υδρα στα πλαινα τζαμια...να την αφησω η να κανω κατι?φοβαμαι μην εξαπλωθει..
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορουν να κανουν τιποτα κακο , μην τρελενεσαι οταν τελειωσει αυτο που τρωνε θα χαθουν , οταν ξαναπεσει κατι μεσα που μπορουν να το φανε θα ξαναβγουν και παει λεγοντας
|
|
||||
|
||||
![]()
μια σκουπα βυθου θα βοηθουσε?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να πεδευεσαι ;
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο μου τρεχει 2 μηνες περιπου και στο υποστρωμα μου εχει πεσει κομματια απο αλγες που αφαιρεσα εγω με το χερι μου.αυριο θα κανω αλλαγη νερου (αν το νερο μου ειναι ετοιμο μεσα στο βαρελι με την τυρφη λογο ph) και με την ευκαιρια ελεγα να κανω και λιγο σκουπα να μαζεψω αυτες τις αλγεις γιατι μπορει να ειναι και απο αυτο..και να μαζεψω και οσες υδρες μπορω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρασινη αλγη. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 02-11-09 16:38 |
Πρασινη αλγη | giannisfot | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-03-09 20:50 |
πρασινη τριχοειδης | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-05-08 21:07 |
πρασινη αλγη | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-09-06 22:26 |
Υδρα ..σοβαρο η οχι? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-05-06 15:42 |