|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδία έχω ένα πρόβλημα.
Έχω ένα ενυδρείο εδώ κ χρόνια τρέχει με guppys Συνθήκες κανονικές θερμοκρασία κανονική για τα ψαράκια Χθες παρατηρώ οτι ένα θυληκό ψαράκι μας έχει αφήσει... κάθησα και παρατήρησα τα άλλα αρκετή ώρα.. Παρατήρησα άλλα δύο θυληκά με το παρακάτώ πρόβλημα. Η ουρές κ τα πτερίγια είναι σε ... αποσύνθεση να το πώ σαν να έχουν λιώσει κ το σώματα τους είναι θολά σαν να έχουν βαμβαβάκι πάνω τους.. μου θύμησε αυτό που βγάζουν στα μάτια (δεν θυμάμαι την ασθένεια) αλλα η διαφόρα είναι οτι είναι σε όλο το σώμα τους. έριξα χθες έριξα χθες το sera oodinopur (αντιβακτυριδιακό για την ασθένεια για τα μάτια που λέω ποιό πάνω.) λόγο δεν υπήρχει ενυδρείο καραντίνα και ήτανε σαββατο βραδύ. σήμερα το πρώι βλέπω το ένα πάλι ανάποδα και το άλλο ελαφρός καλύτερα. + ένα με μικρά συπτώματα. ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω??? |
|
||||
|
||||
![]()
έλα ρε Λάρσα!
εγώ είμαι νέος στο χόμπυ, οπότε συμβουλές από τους αρχαιότερους! Δύο πράγματα θα σου πώ! 1. Να συμπληρώσεις την φόρμα για να σου δοθούν απαντήσσεις και βοήθεια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 2. Και εγώ επίσης έχασα 2 γκάπυ, αγορασμενα από πετ της πόλης, έριξα myxazin αλλά δεν κατάφερα τίποτα, άσε που καταστρέφει τη βιολογία του φίλτρου! Ελπίζω να βοήθησα! |
|
|||
|
|||
![]()
Η διάγνωση είναι δύσκολη...
Θέλουμε φωτο γιατι ακούγετε σαν μίξη μύκητα και βακτηρίων. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο??? Σημαντικό για τα γκάπυ Πολύ σημαντικο!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΟ GUPPY? | mimakoz13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 01-07-10 21:29 |
θηλικο guppy αρρωστο? | prospathw | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 20-05-10 19:13 |
Αρρωστο guppy... | alkis13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-03-10 13:33 |
Guppy Eγκυος η Αρρωστο? | moses | Ζωοτόκα | 12 | 26-12-09 23:21 |
help me αρρωστο guppy | georgetzes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 11-06-03 23:48 |