|
||||
|
||||
![]()
αυτό το fin root ταλαιπωρεί πολλους φίλους σε αυτό το φόρουμ. Έχω δεί αρκετους να ζητάνε βοήθεια για γκάπυ συνήθως που τους χάνεται η ουρά και μετά...ανάποδα.
βρήκα το δικό σου το πόστ που έγινε το καλοκαίρι και την ευτηχή κατάληξη των ψαριών σου, δώσε λοιπόν ξανά τη διαδικασία που ακολούθησες και επιβεβαιωσε ότι όλα πήγαν καλά! έχω χάσει 2 και πάω για τρίτο γκάπυ. το myxazin μου έχει χαλάσει τη βιολογία, έχουν πέσει τα νιτρικά και τα φυτά δυσκολεύονται. |
|
|||
|
|||
![]()
Αναμένοντας την απάντηση του tepe, να πω ότι γενικά το fin rot (σάπισμα πτερυγίων και ουράς) είναι από τις πιο εύκολες περιπτώσεις, που συνήθως
αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με λίγο αλάτι, άνοδο της θερμοκρασίας, βιταμίνες στην τροφή και βελτιστοποίηση των συνθηκών του ενυδρείου. Αν δεν το προλάβουμε στην αρχή, η προσθήκη melafix (που δεν επηρεάζει την βιολογία), συνήθως έχει πολύ ευεργετικά αποτελέσματα. Βέβαια στα γκάπυ, που η ουρά τους είναι σχεδόν όσο και το σώμα τους, τα πράγματα είναι δυσκολότερα, αλλά γενικά τα παραπάνω "δουλεύουν". |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς Θεσσαλονικείς | PHILIPAN | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 08-02-09 23:31 |