|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μια χελωνιτσα νερου η οποια εχει προβλημα με το ενα της ματι εχει θολωσει! Ειναι μιας φιλης και μου εστειλε φοτο με το προβλημα, η χελωνα εχει μηκος 11-12εκ. και επειδη ζει με αλλη μια μαζι θελω να ξερω αν υπαρχει θεραπεια και αν η θεραπεια πρεπει να γινει και στις δυο αν ειναι κολιτικη η ασθενεια?! Βοηθειστε παιδια να την σωσουμε ειναι κριμα το ζωντανο, η φιλη μου εχει στεναχωρηθει παρα πολυ και δεν ξερει τι να κανει!
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το παθαίνουν από το νερό, όταν παραβρωμίζει από το πολύ τάϊσμα και τις όχι συχνές αλλαγές, το είχαν πάθει οι χελώνες της γυναίκας μου.
Σίγουρα υπάρχει θεραπεία (τις έσωσε τις δικές της), αλλά δεν θυμάμαι το φάρμακο και τώρα κοιμάται, όταν ξυπνήσει θα την ρωτήσω και θα το γράψω εδώ. Πάντως σε πρώτη φάση, πες στη φίλη σου να ρίχνει λιγότερη τροφή και να αλλάζει πιο συχνά το νερό τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Μου μοιάζει για μόλυνση. Να κρατάει το νερό όσο πιο καθαρό γίνεται και να πάρει ειδικές σταγόνες για το μάτι της (με βιταμίνη Α είναι).
Σε τι συνθήκες ζει το χελωνάκι; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια! Εχουμε παρει ειδη σταγωνες ειδικες για μολυνσεις ματιων διχνει καλυτερα με τον καιρο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστο cpd | tsilojohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-10 07:18 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
Αρρωστο??? | skullman2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-02-09 14:52 |
Aρρωστο | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-08 14:36 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |