![]() |
#1 |
neon = νανι....
![]() Αξιολόγηση:
![]() Έχω αυτό
http://farm5.static.flickr.com/4095/...2c2ec155_b.jpg το ενυδρείο 90 λίτρα full φυτεμένο μέσα έχει 27 neon και καμιά 20 red cherry. υπάρχει κάποιο ψαρί λίγο μεγαλύτερο που να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις τον neon και να μην τρώει γαρίδες ? μπας και δω λίγο κίνηση στο ενυδρείο γιατί τα neon όμορφα… άλλα δεν είναι τόσο ζωηρά και με κοιμίζουν.. ![]() ![]() ![]() προτείνεται τπτ αν υπάρχει ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 4751
|
|
||||
|
||||
![]()
Iriatherina werneri με όριο το 7 PH (όχι χαμηλότερα)
|
|||
|
|||
![]()
τα cardinal tetra νομίζω γίνονται μεγάλα
Τα είδα σήμερα στον Delta66 και ήταν πολύ κινητικά ------------------------- Alex επειδή με ενδιαφέρουν και μένα τι τρώνε ακριβώς? Γιατί διάβαζα, νομίζω εδώ στο φόρουμ, ότι έχουν πάρα πολύ μικρό οισοφάγο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη syphon : 24-08-10 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τρώνε flakes αρκεί να τα τρίψουμε πρώτα ώστε να γίνει σκόνη ή πολύ μικρά κομματάκια
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως να δοκιμαζες ενα κοπαδακι απο harlequin rasbora ?
Αλλιως θα σου προτεινα ενα μονομαχο αρσενικο . Δεν νομιζω να εχουν προβλημα τα νεον σου αφου κυνηγαει οτι εχει φουντωτη ουρα και εχω την εντυπωση οτι ουτε ο γονος των red cherry θα εχει ιδιαιτερο προβλημα ..Ρισκαρεις καπως εδω γιατι εξαρταται παντα απο τον χαρακτηρα του ψαριου αυτου αλλα αν εισαι τυχερος θα δεις στο ενυδρειο σου οτι ζητας ακριβως .
|
||||
|
||||
![]()
για δες αρλενικους και phantom tetra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου ειναι να μην βαλεις τιποτα αλλο.27 ψαρακια σε 90 λιτρα ειναι ηδη πολλα,μην το φορτωνεις και αλλο.Στο λεω καλοπροαιρετα..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
Συμπεριφορα neon | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-05-08 22:25 |
μηπως neon ? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-07 02:04 |
guppy+neon?? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-08-07 18:30 |
Πρόβλημα με neon | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-07 17:48 |