|
|||
|
|||
![]()
Nιωθω την υποχρεωση απεναντι στον Σταυρο Τσιονογλου και στους Αλεξανδρους ( Raven + Alex ) να παρουσιασω το ενυδρειο που εφτιαξα για τον μονομαχο μου με τα κλαδεματα τους
![]() Το ενυδρειο μου (dennerle nano cube) Πληροφορίες Διαστάσεις: 38*38*40 Όγκος: 57 λιτρα Κατηγορία: betta Bυθος : jbl http://www.widmer-aquarium.ch/catalo...JB67025.00.jpg Φυτά: pistia stratiotes ,φακι ,moss ,cuba,Cabomba caroliniana , ricchia .Bacopa australis ,Hygrophila polysperma ,stargrass και κανα 2 που δεν ξερω ονομασια Λιπανση: ανα 7 μερες dennerle complete Ψάρια: 1 μονομαχο μεχρι να ερθουν οι γαριδες Διακοσμητικά υλικά: 5 6 λιτρα υποστρωμα jbl mandago. 2 ξυλα με δεμενη μος και 3 πετρες Φωτισμός: 1 χ 9 watt hang on φωτιστικο θα βαλω και αλλο ενα στη πορεια Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικό φιλτρο dennerle(μεσα εχει τα σφουγγαρια και 1 siporax mini ) Θερμοστάτης: 50 w Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):<5 Αλλαγές νερού:30% 15 μερες Θερμοκρασία: 26 ολα τα τεστ ειναι υγρα τις api εκτος της αμμωνιας που ειναι tropic marin Το ενυδρειο λειτουργει 2 βδομαδες τωρα , στρωθηκε με μπολι απο το γαριδοενυδρειο μου . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φως για nano cube 7lt | ant-mi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-11-09 20:39 |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |
nano cube dennerle 30l | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 08-12-08 23:42 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |