|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια! ειναι να στησω ενα 500λιτρο κ βρισκομαι σε απογνωση απο τη μια θελω να βαλω κιχλιδες αλλα απο την αλλη μου αρεσει κ το ενυδρειο φυτεμενο! κ γενικα εχω να βαλω κανενα ειδος μεγαλητερο απο οτι εχω τωρα στο αλλο ενυδρειο μου 120λιτρα εχω τετρα κ κορυντορας κ λιγες red chery,αν ειναι ευκολο να με βοηθησετε προτεινοντας καποιο ειδος που να μπορει να βιωσει σε φυτεμενο κ να εχει κ λιγο καλους χρωματισμους!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μελανοταινίες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
50 καρδιναλιους,15 sterbai kai 10 otocyclous
|
||||
|
||||
![]()
+1000
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
500 λίτρα , μια χαρά για δισκοπουλα
![]() λιπών σου εύχομαι να πάνε όλα καλά από εκεί και πέρα δες και εσύ τη σ αρέσει ποιο πολύ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν το ενυδρειο εχει πανω απο 50 ποντους υψος ισως να εχεις προβλημα με καποια φυτα και σιγουρα θα θελεις οχι απλως καλο αλλα αριστο φωτισμο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεσ αριστο ?? τι εννοεις ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() (δες στις παρουσιάσεις το δικό μου-αν και τώρα είναι πιο ζούγκλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να συνδυάσεις κιχλίδες με φυτά. Πιό συγκεκριμένα:
1. Νανοκιχλίδες κεντρικής αμερικής με αντίστοιχα φυτά περιοχής. ¶ν θές να δώσεις πιό βιοτοπική κατεύθυνση μπορείς να τοποθετήσεις και άλλα ψαράκια ανάλογα με το είδος της κιχλίδας που θα επιλέξεις) 2. Νανοκιχλίδες νοτίου αμερικής συνοδευόμενες από αυτά που περιγράφονται στο 1 3. Κιχλίδες δυτικής αφρικής συνοδευόμενες από αυτά που περιγράφονται στο 1 4. ¶λλες πιό αιρετικές λύσεις π.χ. Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλα θα πάνε στην Ιερά Εξέταση τον φίλο σου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ευχαριστω ολους για τη βοηθεια αν κ ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου τιποτα ελπιζω να καταληξω καπου
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυξηση ΝΟ2 και Νο3!!!! helpp | peterfc20 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-11-09 18:19 |
500λιτρο μετα απο 2 μηνες | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 85 | 16-01-09 14:34 |