![]() |
#1 |
Ψαρόσουπα για ηλικιωμένους??
![]() Αξιολόγηση:
![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2931
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα χρυσοψαρο.Παντως αν της αρεσουν τα βατραχακια παρε ενα μικρο υδροβιο.Ειναι πολυ ανθεκτικα και δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις+δεν βρομιζουν.Εγω εχω ενα μαζι με ενα χρυσοψαρο μεγαλουτσικο 4 μηνες και τα πανε μια χαρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εναν μονομαχο να παρεις και να τον βαλεις σε ενα 25αρι και δεν θα χρειαζεται μεγαλες αλαγες
![]() το χρυσοψαρο θελει τουλαχιστον 60 λιτρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα 40αρι ενυδρειο http://osmosisaquariums.gr/index.php...emid=1&lang=el σαν αυτο με φιλτρο στο καπακι οπου ευκολα μια φορα την εβδομαδα θα μπορει να αλλαζει υαλοβαμβακα και να βαλει μεσα 2 αρσενικα και 4 θηλυκα γκαπυ (αρκει να πηγαινεις μια φορα το 2μηνο-3μηνο να πιανεις μερικα και να τα χαριζεις) μερικες ανουμπιες και μικροσοριουμ και φτερες και θα ειναι σουπερ η γιαγια!
Μονο αλλαγη νερου βρυσης 40% με αντιχλωριο μια φορα την εβδομαδα.
|
||||
|
||||
![]()
να πηγαινεις εσυ να κανεις τις αλλαγες και να δινεις χαρα στη γιαγια σου...
μπορει να πεφτει και κανενα χαρτζιλικι... ![]() αν μενετε κοντα και δεν ειναι κοπος να το φροντιζεις εσυ...τοτε μπορειτε ναβαλετε οποια σας αρεσουν... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα θα σ ελεγα να βαλλεις γαριδουλες π θα μπορει να τις ταιζει και ευκολα (με λαχανικα) αλλα δεν ξερω αν θα τις βλεπει ...τα αρσενικα γκαπυ ειναι μια καλη ιδεα (για να μην γεννανε κιολας ) αλλιως κατι π να κανει σε λιγα λιτρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|