|
||||
|
||||
![]()
μου βρηκαν ενα ωραιο ξυλο απο πουρναρι αλλα ειναι μεγαλο...
πολυ ομορφο ... πως μπορω να το καθαρισω για να το βαλω στο ενυδρειο? και ειναι καταλληλο? το ξυλο ειναι απο χωριο-χωριο και ηταν ηδη πεσμενο απο το δεντρο....
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ενα που ειχα βρει το βαρεσα με τ πιεστικο και μετα τ εβρασα κ το εριξα μεσα.Εβγαλε λιγο κιτρινιλα αλλα δεν ηταν κατι τ τραγικο.Τωρα αναλογα κ απο τι ειναι τ ξυλο.Ξερεις δεντρο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου ειπε πουρναρι αλλα χοντρο... θα εχει πολυ κιτρινιλΑ ΛΕς?
|
||||
|
||||
![]()
και εγω πουρναρι εκοψα σκληρο...
![]() Εβγαλε λιγο καφετι χρωμα στο νερο αλλα ισα ισα που μ αρεσε.Ουτε μια απωλεια δεν ειχα απο νεον που την βυθισα.Ειναι πολυ σκληρο αλλα και στεγνο ξυλο το πουρναρι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΩΡΑΙΑ... χαιρομαι τωρα... να σου κανω και μια ακομα ερωτηση? πως βυθιζεται? ***αν το βαλω σε μια λεκανη για καμια βδομαδα και καθε μερα να αλλαζω νερο δεν θα κανει δουλεια αυτο λες?
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.εγώ αυτό που κάνω με τις πέτρες είναι πολύ απλό.τις πηγαίνω σε βενζινάδικο και τις πλένω στην πίεση,χωρίς φάρμακα.μόνο νερό.με το ξύλο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο πλήσιμο.
Αφού το πλήνεις και μπορέσεις να το βάλεις σε κάνα φούρνο να ψηθεί,ξαναπλήντο,ξανά φούρνο και μετά άφησέ το στον ήλιο.στη συνέχεια το χτυπάς για να πέσουν ότι κομμάτια έχουν ξεκολλήσει. Για πουρνάρι δεν ξέρω αλλά για πλάτανο έχει ξανασυζητηθεί και νομίζω πως μπορεί να μπει...
|
||||
|
||||
![]() θα του ψησω το ξυλο στο ψαρι .... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο που λεει ο φιλος νομιζω ειναι πιο ασφαλη μεθοδο απ την δικια μου.Παντως εγω και παλι που απλα τ εριξα μεσα δεν ειχα προβλημα.Βυθιστηκε σε 1 2 ωρες μονο του επειδη ηταν ηδη πολυ σκληρο αρα βαρυ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
exeiς καμια φωτο?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω πλεον μεσα λογο αλλαγης setup.
|
|
||||
|
||||
![]() οκ... απλα αν βρεις καμια φωτο στειλτην μου να δω αν ειναι το ιδιο ξυλο...
|
||||
|
||||
![]()
Πολλη καλο πλησημο βρασημο το βαζεις και βλεπεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μυθος η αληθεια??? | kokos125 | Δίσκοι | 20 | 30-01-10 13:08 |
ερωτηση για τον καθαρισμο του εσωτερικου φιλτρου σε θαλλασινο | panoscorfu | Φίλτρανση | 8 | 07-07-09 23:25 |
Μυθος = οχι ζωοτοκα με ωοτοκα | Tolis | Ζωοτόκα | 4 | 13-05-09 16:47 |
Αναγνωριση Ξυλου | delta66 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 12-11-07 09:27 |