|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λεει και ο τιτλος βαζω εδω το καινούργιο μου setup(ακολουθώντας το παραδειγμα του Raven =p) γιατι για τελικη παρουσίαση ειναι νωρίς ακομα. Η φωτογραφια ειναι πολυ πρόχειρη απλα για μια πρωτη ιδεα. (Οπως φαίνεται ειχα και ενα σοβαρο θεμα με αλγες επεδη δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθώ τελευταια αλλα τωρα ειναι σε φαση που φευγουν μια μια.. =p)
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι με το κενό στη μέση ή θα το αφήσεις έτσι;
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει πολυ το κενο στην μεση....
|
||||
|
||||
![]()
σουπερ!!!που να φουντωσουν κιολσς!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι παρα πολυ ωραιο..
![]() ![]() θα μου αρεσαν λιγα περισσοτερα φυτα στις 2 ακριες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικό είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eξαιρετικό.....!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιότατο είναι. Το κενό στη μέση δίνει βάθος. Λίγο πιο αριστερά από το κενο μπορείς να βάλεις ένα ψηλό φυτό. Πόσα λίτρα είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν στήσιμο είναι πολύ όμορφο! Με έμπνευση και προοπτικές! Η πρώτη εντύπωση άφήνει αρκετές υποσχέσεις!
Ωστόσο, όπως είπες και εσύ είναι πολύ νωρίς για να κάνει κάποιος πιο συγκεκριμένες παρατηρήσεις και σχόλια. Το σίγουρο είναι πως θέλει μερικά φυτά ακόμα. Πες μας τι έχεις κατά νου να κάνεις. Θα το κάνεις full planted; Είναι το 120λιτρο που φαίνεται στην υπογραφή σου; Δείχνει αρκετά μεγαλύτερο.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο θα ηθελα να το δω σε κανα μηνα τα ξυλα σου μου αρεσουν πολυ το ιδιο και οι πετρες
|
|||
|
|||
![]()
Με την πρωτη ματια ειναι φοβερο. Οταν ομως συνηθισει το ματι και μετα...κατι του λειπει
![]() Ισως θελει μερικους ακομα ογκους φυτων γιατι το κενο δειχνει πολυ μεγαλο. Εκτος απο το stargrass δεν υπαρχει καποιο αλλο φυτο που να δινει "σχημα " στο aquascape. Παιζει ρολο και το φοντο, που με την προχειρη φωτογραφιση δειχνει "βρωμικο" σκουρο γκρι.. Στην τελικη φωτογραφια θα πρεπει να δοκιμαστει και με backlight, νομιζω οτι θα του ταιριαζει. ------------------------- Τωρα θυμηθηκα.. ειναι πολυ στενο το ενυδρειο σου και δεν δειχνει καλα η μεσαια διασταση με αποτελεσμα να μην βγαζει πολυ βαθος. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την ανταποκριση.
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Rotala rotundifolia Rotala green Πρασινο Myriophyllum Limnophyla aquatica Cabomba caroliniana Ludwigia arcuata |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο setup,ψαχνω ιδεες...... | alkis13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-11-09 15:20 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
setup νερου | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 16-01-06 10:02 |