|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας.Ζητω συγνωμη που θα μιλησω παλι για το ζωο μου (νεροχελωνα),ενω ξερω οτι το σιτε ειναι για ψαρια,αλλα ειναι επειγον και πολλοι απο σας εχουν χελωνες νερου.Λοιπον,ειχα παρει μια λαμπα με ακτινοβολιες UV,αλλα οι γονεις μου οταν το εμαθαν μου ειπαν να την πεταξω,γιατι αυτες οι ακτινοβολιες ειναι ανθυγιεινες και κατι τετοια.Πηγα λοιπον σε ενα μαγαζι με λαμπες αλλα μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποια λαμπα να μου δωσουν(δηλαδη ποσα βαττ πρεπει να ειναι),για να πετυχουμε την επιθυμιτη θερμοκρασια(30-35 βαθμους κελσιου)Ξεχασα να πω οτι θα τοποθετησω την λαμπα περιπου 10 εκατοστα πανω απο τον βατηρα.Παρακαλω βοηθηστε με γιατι η χελωνιτσα εχει μεινει χωρις λαμπα-ποσα βαττ να παρω??
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη water_turtle_lover : 17-02-10 στις 17:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπα | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-01-10 21:55 |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
λαμπα UV | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 14:58 |
λαμπα??? | giorgos27 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-06-06 12:17 |
Λαμπα Uv | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-05 21:28 |