![]() |
#1 |
NO3
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα...ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις γυρω απο τα νιτρικα.....ποιο ειναι το ανωτατο επιτρεπτο οριο που ανεχονται τα ψαρια να εχει το νερο?επισης τα φυτα οντως αποροφουν νιτρικα?αν ναι με κιχλιδες που εχω τι να κανω?εχω ακουσει οτι τα τρωνε...ισχυει?υπαρχει καποιος τροπος να απομακρυνονται τα νιτρικα περα απο την αλλαγη νερου που το κανω ηδη?ευχαριστω!
|
|
Εμφανίσεις: 2001
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδανικο για ολα τα ψαρια τα ΝΟ3 να ειναι 0!
Μην τα αφηνεις πανω απο 20 και αν εχεις μικρα που εχουν γεννηθει στο ενυδρειο σου μη τα αφηνεις να ξεπερασουν τα 10! Τα φυτα καταναλωνουν τα ΝΟ3 .. ειδικα τα μεγαλης αναπτυξης οπως κετατοφυλλο κ.λ.! Οι αλλαγες νερου αν και κουραστικες παραμενει η πιο καλη λυση στο να μειωσουμε τα ΝΟ3!
|
|||
|
|||
![]()
να επιχειρησω να βαλω καμια ανουμπια με κιχλιδες η ουτε καν?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν σου αρεσει οπτικα βαλε και αν την αφησουν να ζησει εζησε..
![]() μη τη βαλεις ομως μονο για το θεμα των νιτρικων γιατι μεγαλωνουν τοσο αργα που ελαχιστα νιτρικα απορροφουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 31-01-10 στις 19:43 |
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα....τα ψαρακια στρεσαρονται κατα την αλλαγη νερου?και αν ναι τι μπορω να κανω για να το αποφυγω/μειωσω?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα...μαθαινουν τις κινησεις σου και δεν ενοχλουνται....τα δικα μου μου σπανε τα νευρα γιατι ερχονται να εξερευνησουν το λαστιχο αναρροφησης...
απλα φροντιζε το νεο νερο να ειναι ομοιο σε παραμετρους με αυτο στο ενυδρειο..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 31-01-10 στις 20:29 |
|
|||
|
|||
![]()
το νερο μετα πως το ξανα γεμιζεις εσυ το ενυδρειο σου?γιατι εγω ριχνω με ενα μικρο κουβαδακι που εχω σιγα σιγα......αυτο το σημειο φοβαμαι περισσοτερο μην τα τρομαζω.....ααα και το λαστιχο που ειπες....μπορει να ειναι ενα οποιοδηποτε λαστιχο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ενα απλο λαστιχο...καθαρο.
με δοχεια γεμιζω κι εγω...κι εκει ερχονται να εξερευνησουν τις φυσαλιδες... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 31-01-10 στις 21:17 |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πανο!
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω με..ποτιστήρι!.
Έτσι δε μου χύνονται καθόλου νερά έξω.... |
|
||||
|
||||
![]()
Με ένα κουβά που προετοιμάζω το νερό και με μία αντλία συνδεμένη με λάστιχο η αλλαγή γίνεται εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα. Με την ίδια αντλία αδειάζω το ενυδρείο, με την ίδια το γεμίζω και φυλάω και κανα μπετονάκι νερό για τα φυτά εσωτερικού χώρου.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε λιβερη δεν σκοπευω να δωσω λεφτα για αντλια δεν ειναι πια τοσο μεγαλο το ενυδρειο μου!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|