![]() |
#1 |
Tetra Art 60 L ...Αξίζει???
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα...
Εδώ και αρκετές μέρες ψάχνω για καινούριο ενυδρείο και έχω καταλήξει στο Tetra Art 60 L http://images.google.gr/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1 Ποιά η γνώμη σας??? Το βρήκα γύρω στα 120 ευρώ... Υπάρχουν άλλες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα? Ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 3405
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι με τα ίδια λεφτά πέρνεις το καρφουρίσιο στα διπλάσια λίτρα κι αν δεις τις αγγελίες εδώ μέσα θα βρεις πραγματικές ευκαιρίες.
υγ εγώ έχω το tetra art 20 με αυτό ξεκίνησα |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των υλικών?
Έχω βρεί και διάφορα κινέζικα ενυδρεία σε pet shops με μηχανήματα αμφιβόλου ποιότητας. Δυστυχώς δεν έχω χώρο για παραπάνω λίτρα...(για Carrefour που είπες) |
|
||||
|
||||
![]()
Η ποιότητα είναι συνάρτηση του τι πληρώνεις κι αν πρόκειται για κινέζικο σαφώς και η ποιότητα των υλικών είναι υποδεέστερη του γερμανικού (Tetra). Αλλά πρόκειται για 5 τζάμια κολλημένα κι ένα καπάκι από πολύ καλό υλικό που αν αύριο μεθαύριο θελησεις να κάνεις κάτι παραπάνω θα το ξηλώσεις και θα δώσεις 60 ευρώ μόνο για φωτιστικό. Στα 4 χρόνια που το έχω έκανα απίστευτες μοντίφες στο καπάκι μέχρι που αγανάκτησα και το ξήλωσα εντελώς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξερετε αν τα καργουρ εχουν καμια νεα προσφορα?γιατι ψαχνομαι για νεο ενυδρειο!(σορι για το οφ τοπικ)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...με δεδομενο αυτο που λες για το χωρο θα εδινα αλλα 50 πανω,για να παρω το Lido απο εδω,και θα ειχα διπλασια λιτρα και περισσοτερες επιλογες ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο χώρος που θα το βάλω είναι περιορισμένος...
και το έπιπλο δεν σηκώνει πολλά κιλά Γι'αυτό σκέφτομαι κάτι γύρω στα 60-80L Μου πρότειναν τo Capri 60 στα 130euro... Αξίζει??? |
![]() |
Tags |
tetra art 60 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY αξίζει τον κόπο ? | andress | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 19-12-07 08:58 |
Αξίζει τα λεφτά του??? | gwgw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 17-10-07 14:31 |
αξίζει? | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-06-07 20:03 |
Εcoaqualizer...αξίζει; | giannisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-03-07 12:44 |
Tetra KH/ph minus. αξίζει? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 31-05-06 12:35 |