|
|||
|
|||
![]()
Εχει χρησιμοποιησει κανεις το υγρο τεστ Ο2 της sera??
Πρωτη φορα το χρησιμοποιω και αν καποιος εχει χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο εχω μια απορια: πανω στο δοκιμαστικο σωληνα εχει ενδειξη απο 2ml εως 20ml. Ωστοσο στις οδηγιες χρησης γραφει ξεκαθαρα οτι το δοκιμαστικο σωληνα πρεπει να τον γεμισεις μεχρι επανω. Το μεχρι επανω εγω το αντιλαμβανομαι οτι θα πρεπει να γεμισεις τον δοκιμαστικο σωληνα full ![]() Και ερωτω: προς τι οι ενδειξεις που αναγραφονται πανω στο δοκιμαστικο σωληνα αφου θα πρεπει να το γεμισω μεχρι πανω??? Αν καποιος εχει χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο τεστ ή αν οποιοσδηποτε αλλος γνωριζει κατι επι αυτου θα του ημουν ευγνωμων αν μου ελυε αυτη την απορια.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sera CO2 Test | kill_bill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-02-08 22:58 |
Test SERA για αμμωνία | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-01-08 21:01 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
JBL Mg/Ca test οκ! ... Έχασα τώρα και ΝΟ3 της SERA | kangouras | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 17-02-05 21:02 |