![]() |
#1 |
Απορίες με την πρώτη λειτουργία
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπέρα,
σήμερα γέμισα το ενυδρείο και είπα να δοκιμάσω κάποια πράγματα τα οποία με γέμισαν απορίες: 1. Το ενυδρείο μου είναι 280 λίτρα και πήρα ένα εξωτερικό φίλτρο 1000άρι το οποίο κάνει αρκετό θόρυβο! ![]() 2. Η έξοδος του φίλτρου προς το ενυδρείο πρέπει να είναι μέσα ή έξω από το νερό; 3. Πόση ώρα κάνει ο θερμοστάτης να ζεστάνει το νερό; (έχει αργήσει μάλλον) 4. Οι έξοδοι της αντλίας οξυγόνου θα ενοχλούν τα ψάρια ή τα φυτά ή δεν παίζει ρόλο; 5. Η θέση του θερμοστάτη είναι δίπλα στην είσοδο του νερού στο φίλτρο. Παίζει ρόλο, πρέπει να είναι από την άλλη μεριά. 6. Η είσοδος του νερού στο φίλτρο είναι στο σημείο που σκέφτομαι να φυτέψω δίπλα κάποια φυτά. Θα εμποδίζουν; Αυτά τα λίγα... ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2223
|
|
||||
|
||||
![]()
1)τι μαρκα ειναι το φιλτρο σου.
2)η εξοδος του φιλτρου καλο ειναι να τοποθετειται με τροπο τετοιο ωστε να εχουμε αναταραξη στην επιφανεια(οξυγονωση) 3)ποσα watt ειναι ο θερμοστατης σου? 4)αν εχεις καλη αναταραξη στην επιφανεια η αεραντλια ειναι περιττη 5)δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη θεση αλλα πολυ τον τοποθετουνε στη ακρη του ενυδρειου και διαγωνια. 6)οχι δεν υπαρχει προβλημα |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
Το φίλτρο είναι Dolphin C-1000 και ο θερμοστάτης είναι 300W. |
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης σε καλυπτει.ειναι θεμα χρονου να το ζεστανει
τωρα για το φιλτρο δεν ξερω και πολλα γιατι δεν το εχω δουλεψει αλλα ξερω οτι ειναι κινεζικο.Μηπως εχει κρατησει αερα?και κανει θορυβο |
|
||||
|
||||
![]()
πιθανόν να έχει πάρει αέρα. ξέρεις τι πρέπει να κάνω;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
μια λυση ειναι να το ταρακουνησεις λιγο.για κανε μια προσπαθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
κοίταξα κάτω και δυστυχώς τρέχει στη σύνδεση με το σωληνάκι της εξόδου... οπότε σταμάτησα τη λειτουργία του και αύριο το επιστρέφω.
|
|
|||
|
|||
![]()
....πιθανο να "επεσες" σε ελαττωματικη συσκευη.Γνωμη μου ασε τα κινεζικα και πανε σε λιγο πιο ακριβη-αξιοπιστη λυση.Ευκαιρια ειναι τωρα που πας για επιστροφη.
![]() -Αν το σκεφτεις και πιο πρακτικα (after sales service π.χ) πανε σε eheim.Αξιοπιστια,εγγυηση και ανταλακτικα και στα περιπτερα... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελάχιστη (σε ώρα) λειτουργία του Co2 | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-02-09 00:15 |
Λειτουργία λάμπας UV | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-02-06 00:48 |
Το νανάκι μου μπήκε σε λειτουργία...!!!!! | Stavros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 23-09-05 20:02 |