![]() |
#1 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..
![]() Αξιολόγηση:
![]() ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 100Λ.. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ EHEIM.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ.. Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ..(ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ)ΚΑΜΙΑ (ΠΑΤΕΝΤΑ).. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
Εμφανίσεις: 3366
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην μην "ΦΩΝΑΖΕΙΣ"...
![]() Αυτο γινετε ευκολα με μια αεροαντλια ζητα την απο το πετσοπ, μπορεις επισης να βαλεις και μια αεροπετρα στην ακρη της αντλιας για να διαχαιονται καλητερα οι φισσαλιδες...(απο το πετσοπ και η αεροπτερα) Η αποψη μου για τις αεροαντλιες ειναι οτι δεν ειναι και το πιο ομορφο πραγμα στην διακοσμηση ενος ενυδρειου, απο την αλλη ειναι μια ευκολη λυση για οξυγωνωση του νερου... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ..?ΣΤΑ 100Λ
|
|
||||
|
||||
![]()
θα παρεις μια αεροκουρτινα και μια αντλια αερα περιπου 20 ευρα αυτα.
μη γραφεις με μεγαλα ειναι σα να φωναζεις
|
|||
|
|||
![]()
οκ παιδια..ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ???? ΝΑΙ Η ΟΧΙ | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-08-09 14:14 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Αδέλφια Χρόνια Πολλά, Χρειαζομαι τη βοηθεια σας, | wodan | Malawi | 10 | 05-05-05 23:45 |